2777
2789
عنوان

پیش اومده شوهرتون گوشیتونو چک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 75 پست
اون که شک نکرده که فوضولیش گرفته ببینه من چه راهکاری میدم

فضولی هم یه جوره شکه دیگه 

بعدم اون دوستت نظر منو بخوای روت خواه ناخواه تاثیر میزاره زیاد خودتو درگیر نکن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون همش بیرونه باید حواست باشه؟؟؟این چ منطقیه اخه هراتفاقی بخواد بیافته میافته چ تو حوایت باشه چ نباشه شوهرت خودش باید سالم باشه چک کردن شما درانجام کاراشتباه اون تاثیری نداره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

نه نشده 

چون شوهر ندارم😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
به زور نمیشه کسی رووفادار نگه داشت

شوهرم خوبه تازه گی یه همکار جدید داره میترسم اونا ازراه به درش کنن اگه میتونستم اونارو دور کنم کلا خیالم راحت میشد

اونا حولن میان به این تعریف میکنن قبحش واسش میشکنه دیگه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلنا اره ولی الان نه 

رمز و اینا همه چیو میبینه 

خودش نت داره ولی دلش نمیاد استفاده کنه با مال من میره دیوار شیپور دیجی کالا😂😐

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

من مامانم گوشی ساده نوکیا داره بیست چهار ساعت بابام چکش میکنه😂😂😂😂

میشه دعا کنین پول دارو های مادرم جور شه؟ به دلیل مشکل مالی ترک تحصیل کردم امسال😔😔یعنی یروزی میشه مشکل مالی نداشته باشم😔😔
ن ب دوستش یاد داده هک کنه شوهرشو 

بالای همین پی ام رو بخون میگه خودمم شوهرمو هک کردم 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

منم گاهی حس میکنم میره تو واتساپ چتامو میبینه خیلی بدم میاد بااینکه چیزخاصی ندارم ولی خیلی استرس میگیرم دوس ندارم حرفای منو دوستامو ببینه.ولی خودم راحت میخونم چتاشو.خخخخ اخه میدونید زن مثل مرد نیست ما زنها بادوستامون درد دل میکنیم و... که من واقعا دوس ندارم ببینه

مثل همین دیگه حالا تو یه جور اونم یه جور  شوهر من اوایل ازدواج میکرد اللن نه

من به خودش اعتماد دارم تو این چندسالم اصلا چک نمیکردم این همکار جدیداش حولن چرت و پرت میگن میترسم اینم مثل خودشون کنن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40