2777
2789
عنوان

میگن به باردار شدن فکر نکنی باردار میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 124 پست
اصلا امکان نداره به باردادی فکر نکرد  ولی دیدین اونایی که قصد بارداری ندارن بچه نمیخوان با اول ...

آره دقیقا دوستای خودم همینطوری باردار شدن یکی از دوستام بچه نمی خواست به اصرار شوهرش اقدام کرد طبیعی دو قلو باردار شد داشت سکته می کرد از ناراحتی

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع جدی پیس طبیعیه؟ اخه من تخمدانم هم ضعیفه 

آره عزیزم من تنبلی تخمدان نداشتم 1 ساله دچارش شدم، تا وقتی تنبلی نداشتم همسرم واریکوسل داشت از وقتی اون عمل کرد و خوب شد من تنبلی گرفتم.

من تنبلي تخمدان و كيست و هورموناي بهم ريخته پريودي نامنظم گاهي وقتا ب زور آمپول و هورمون پريود دميشد ...

خیلی خوشحالم که نتیجه گرفتی واقعا یک نفر هم میگه که با هزارتا سختی آخرش به هر تقدیری باردار شده من خیلی خوشحال میشم از ته دل

رهاسازی باید بکنی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
توی این حالت شاید ولی من توی همین حالت هم وقتی ول کردم کیست ساختم مجبور شدم دارو بخورم باز...

بله منم برام پیش اومد هیپر پلارزی شدم کلی به مشکل برخوردم 

ببین بچه همه چی نیست من چندین سال از زندگیمو بخاطر داشتن بچه از دست دادم بعد که بچه دار شدم الان دخترم دو سالشه انقدر لجباز و بدقلقه روزگارمو سیاه کرده

چندسال روزخوش ندیدم

لذت ببر از زندگی

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
منم ۳۲سالمه تازه باردار شدم. تنها راه درمان درمانی ورزش و کاهش وزنه حتی اگه لاغری، حذف فست فود و شیر ...

من عزیزم از 32 سالگی اقدام کردم الان 36 سالم تموم شده، فست فود اصلا نمی خورم شیرینی هم قندهای طبیعی خرما و انجیر و اینا
اصلاح سبک زندگی خیلی موثر، ولی خب همه اینا باعث میشه آدم تخمک گذاری درست داشته باشه که خب خدا رو شکر فعلا تحت کنترل و درمان اونو دارم ولی چه میدونم قسمت نیست فعلا

بچه ها یوگای بارداریوپیاده رویم امتحان کنین میخواین چندتاعکس که ازگوگل گرفتم بفرستم؟میگن این حرکتای یوگا واسه تخمدانا خوبه بعضیاشم کمک کنندس واسه امادگیه بدن.ولی بعداقدام وتخمک گذاری قطع کنین فشارنیاره

ورزش و پیاده روی روزانه، باید عرق کنی. کلا تحرکتو زیاد کن تا تخمدانها فعال بشن. حذف فست فود و مواد ق ...

منکه چندین ساله ورزش میکنم نیمه حرفه ایی.. ولی فست فود و شیرینی میخورم اونارم حذف میکنم ابم به نسبت کم میخورم اونم زیادمیکنم،مرسی عزیزمممممم

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
6 ماه اول 1400 ول کردم همه چیو نتیجه اش شد یه کیست 8 سانتی که 3 ماه منو خوابوند توی رختخواب.

نشانه کیست چیه میشه ساده تربگی من نمیدونم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
آره عزیزم من تنبلی تخمدان نداشتم 1 ساله دچارش شدم، تا وقتی تنبلی نداشتم همسرم واریکوسل داشت از وقتی ...

ای بابا همسر منم خیلی خفیف داره دکتر گفت اصن مهم نیس نیازب دارو و عمل اصلا نیس

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
من عزیزم از 32 سالگی اقدام کردم الان 36 سالم تموم شده، فست فود اصلا نمی خورم شیرینی هم قندهای طبیعی ...

انشالا به زودی باردار میشی عزیزم. منم در اوج نا امیدی باردار شدم، یه مسافرت دو نفره با شوهرت برید حال و هوات عوض بشه 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منکه چندین ساله ورزش میکنم نیمه حرفه ایی.. ولی فست فود و شیرینی میخورم اونارم حذف میکنم ابم به نسبت ...

انشالا که زود مامان میشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت