2777
2789
عنوان

میگن به باردار شدن فکر نکنی باردار میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 124 پست
آره من اون دردا رو پای تخمک گذاری و اقدام میذاشتم چون من تخمک گذاری هام خیلی دردناک هستن، غافل از ای ...

اره حق داری...ولی خب سعی کن خودتو به چیزی مشغول‌کنی..منم ماهی ک به حساب خودم بیخیال بودم..عکس رنگی گرفته بودم...امپول اچ سی جی زدم دونا..قرصای لتروزول رو میخوردم تا یه هفته...یعنی کلا تحت درمان بودم ولی چون نزدیک عید بود با خودم واقعا میگفتم کاش نشه این ماه😕😕😕قصد جدیم واقعا این بود برم ابروهامو میکرو کنم و ماه دیگ باردارشم...برا عیدم کلی لباس میخاستم سفارش بدم ک نشد...

همون ماهم من کلاااا تاریخ پریودم یادم رفته بود...

ده روز گذشته بود و من منتظر بودم روز دهم پریودشم..درصورتیکه ازموعدم ده روز گذشته بود😕😕اونم تازه بعد ده روز از رو برگه ویزیتم ک رفته بودم پیش دکترفهمیدم ک من ۲ ام ماه پیش ...پیش دکتر بودم ک روز سوم پریودم بوده..و الان در تاریخ ۹ام هستیم....یعنی باید۳۰ام میشدم و من ۹ام منتظر بودم!!!

اونم چون کلا درگیر همین بساط ابرو وماسک صورت و غذاهای حدید و لباس عید و ...بودم واقعا

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حق داری...ولی خب سعی کن خودتو به چیزی مشغول‌کنی..منم ماهی ک به حساب خودم بیخیال بودم..عکس رنگی گ ...

خیلی خوشحالم برات که جواب گرفتی و الان شادی، اینایی که تعریف کردی رو برای منم بارها اتفاق افتاده ماه هایی که واقعا درگیر بودم حالا چند ماه به خیر چند ماه به شر ولی خب نتیجه نگرفتم چون مشکلاتی از نظر جسمی وجود داشت من عکس رنگی گرفتم چسبندگی داشتم، الانم خیلی استرس ندارم، فقط گاهی فکر میکنم که میشه یا نمیشه.وقتی شما می گید نتیجه گرفتید من از ته دلم خوشحال میشم چون امیدوار میشم.

طلوع کن.....................................
بعد از كلي اعصاب خوردي ديگه بي خيالش شده بودم حتي دارو اينا رم تموم شد پيگري نكردم

خدا رو شکر که جواب گرفتی عزیزم ایشالله بهترین ها برای خودت و نی نیت پیش بیاد

طلوع کن.....................................