2777
2789
عنوان

میگن به باردار شدن فکر نکنی باردار میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 124 پست
منم تمام مراحل طی کردم دیگه خسته شده بودم افسرده شده بودم قرار شد ادامه درمان بذاریم دو ماه بعد از د ...

توی این حالت شاید ولی من توی همین حالت هم وقتی ول کردم کیست ساختم مجبور شدم دارو بخورم باز...

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم، تا زمانی که بهش فکر میکردم نمیشد، همین که بیخیال شدم باردار شدم. البته رژیمم می‌گرفتم ...

منم تنبلی دارم... والله من سنم داره میره بالا امکان اینکه ول کنم ببینم میشه یا نه رو ندارم... میدونی چندساله نتیجه نگرفتم... الان که تحت درمانم اگر ول کنم اول اینکه خیلی زیاد کیست می سازم دوم اینکه سنم بالا تر میره.

خب یعنی شما هم همین مراحلی که گفتم رو انجام می دادی و تونستی بهش فکر نکنی؟ طبیعی اقدام کردن شاید امک ...

من تنبلي تخمدان و كيست و هورموناي بهم ريخته پريودي نامنظم گاهي وقتا ب زور آمپول و هورمون پريود دميشدم انواع اقسام سونو ها واژينال بگير آخرم كلا بي خيال دارو دكتر شدم 

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

انقدر عشق بچه رو تو دلت پرورش نده کم کم عادت کن ب ابنکه باید اینکارارو انجام بدی ب بعدش فک نکن نزدی ...

سخته این کاری که میگی
با افزایش سن و چند سال تلاش سخته بگیم ولش کن میشه... ولی شاید امتحان کردم. هرچند کردما... 6 ماه اول 1400 ول

من تنبلی دارم، تا زمانی که بهش فکر میکردم نمیشد، همین که بیخیال شدم باردار شدم. البته رژیمم می‌گرفتم ...

میشه یگی رژیمت چجور بود منم تنبلی شدید دارم

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
انقدر عشق بچه رو تو دلت پرورش نده کم کم عادت کن ب ابنکه باید اینکارارو انجام بدی ب بعدش فک نکن نزدی ...

6 ماه اول 1400 ول کردم همه چیو نتیجه اش شد یه کیست 8 سانتی که 3 ماه منو خوابوند توی رختخواب.

منم تنبلی دارم... والله من سنم داره میره بالا امکان اینکه ول کنم ببینم میشه یا نه رو ندارم... میدونی ...

منم ۳۲سالمه تازه باردار شدم. تنها راه درمان درمانی ورزش و کاهش وزنه حتی اگه لاغری، حذف فست فود و شیرینی جات. من دو ماه اینکارارو کردم باردار شدم. درحالی که دکتر بهم گفته بود به سختی باردار میشی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

من هم خیلی رعایت می کنم چاقم نیستم خیلی چیزا رو حذف کردم

میشه یگی رژیمت چجور بود منم تنبلی شدید دارم

ورزش و پیاده روی روزانه، باید عرق کنی. کلا تحرکتو زیاد کن تا تخمدانها فعال بشن. حذف فست فود و مواد قندی و کلا هر نوع شیرینی مصنوعی. آب هم زیاد بخور

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منم هم درد توام.میگن بهش فکر نکن مگه میشه.کل ماه حواست باید جمع میشه خطا نکنی که اتفاقی بیفته بعد به ...

واقعا امکان پذیر نیست لااقل تا زمانی که دنبال دارو و سونو و بیمارستانی نمیشه فکر نکرد.

من هم خیلی رعایت می کنم چاقم نیستم خیلی چیزا رو حذف کردم

منم لاغرم ولی همین که ورزشو شروع کردم نتیجه داد. دکترم خیلی روی ورزش تاکید کرد

من ۶ ماه اقدام‌جدی بودم ماه پنجم رفتم  عکس رنگی که لوله هام باز بود حتی دوباره نرفتم دکتر که نش ...

منم 3 ماه پیش عکس رنگی انداختم و همون ماهم اقدام کردم نشد ولی ماه بعدش یه کیست درآوردم دردناک
خیلی معقول نیست برام ول کردن درمان