بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تنبلی دارم، تا زمانی که بهش فکر میکردم نمیشد، همین که بیخیال شدم باردار شدم. البته رژیمم میگرفتم ...
منم تنبلی دارم... والله من سنم داره میره بالا امکان اینکه ول کنم ببینم میشه یا نه رو ندارم... میدونی چندساله نتیجه نگرفتم... الان که تحت درمانم اگر ول کنم اول اینکه خیلی زیاد کیست می سازم دوم اینکه سنم بالا تر میره.
خب یعنی شما هم همین مراحلی که گفتم رو انجام می دادی و تونستی بهش فکر نکنی؟ طبیعی اقدام کردن شاید امک ...
من تنبلي تخمدان و كيست و هورموناي بهم ريخته پريودي نامنظم گاهي وقتا ب زور آمپول و هورمون پريود دميشدم انواع اقسام سونو ها واژينال بگير آخرم كلا بي خيال دارو دكتر شدم
گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ
منم تنبلی دارم... والله من سنم داره میره بالا امکان اینکه ول کنم ببینم میشه یا نه رو ندارم... میدونی ...
منم ۳۲سالمه تازه باردار شدم. تنها راه درمان درمانی ورزش و کاهش وزنه حتی اگه لاغری، حذف فست فود و شیرینی جات. من دو ماه اینکارارو کردم باردار شدم. درحالی که دکتر بهم گفته بود به سختی باردار میشی
اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت