2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم دعوا کردم اینو بهم گفت می خواد خودشو تو دلم جا کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 48 پست
نه هزار بار باهاش تماس گرفتم جواب نداد بله تو ایرانه ولی به خاطر کار شوهرش رفته هرمزگان دوریمونم ب ...

چه شرایط سخت وتلخی کاش بابات قبل اینکه اجباریه ازدواج میکردکمی فکرمیکردکمی باخودش دو دوتاچهارتامیکردمتوجه میشدراهی که میخوادبره قدمی که میخوادبرداره درآینده برای پاره تنش سخت میشه کاش دامادمهندسش اینقدری که درس مهندسی خوانده بوداندکی هم روی ذهنش کارمیکردکه اگه همسرم این آقارومیخواست پس نمیزد دست ردبه سینه ش نمیزدوای کاش شماقبل ازهرچیزی این موضوع روبه خواستگارت گوشزدمیکردی که بحث خواهرم باشماتمام شده الان که برای خواستن من پاپیش گذاشتی به هیچ عنوانننن تحت هیچ شرایطی حق اینکه اون موضوع پیش بکشی نداری وکاش کاش کاش پدران اینقدر بخاطراینکه ممکنه دخترشون خواستگارنداشته باشه یاخواستگارپولداری نداشته باشه دست دخترشون تودست هرکسی نمیزاشتن  

خبری ازخواهرت وزندگیش نداری؟؟؟ مگه توایران زندگی نمیکنه یانمیکنی ؟ چرااینقدرفاصله ودوری ؟ آدم میگ ...

این برای همه صدق نمیکنه 

انقدر برادرا هستن خواهرو به زن و بچشون میفروشن...خواهرو باز موافقم...ولی اونم باز واسه همه صدق نمیکنه....پدر مادر تک هستن میوه نایابن...کسی جاشونو نمیگیره.....حتی بهترین خواهر و بهترین برادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اجی زندگیم بدترم شده روح و روانم ریخته بهم  فقط فقط بهت یه پیشنهاد میکنم ب هیچ عنوان اگه طاق ...

عزیزم ایشالله که به برکت همین ماه هم خدا به خونوادت سلامتی بده هم حال دلت و روبه راه کنه

همیشه همینجوری نمیمونه