2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم دعوا کردم اینو بهم گفت می خواد خودشو تو دلم جا کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 48 پست
حالا خواهرت با برادر شوهرت ازدواج کرد یا نه؟ 

نه  برادر شوهرم نه

من با خاطر خواهش ازدواج کردم اون هم رفت با ی مهندس ازدواج کرد ازش خبری ندارم فقط میدونم زندگی جمع و جوری نداره

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

چراکسی روکه اول به خواهرت چشم داشته انتخاب کردی؟

خب راست میگه طفلی ایشون اول به خواهرت درخواست داده وقتی خواهرت قبول نکرده اومده سمت شمانمیگم کارشون نادرسته یاخلاف عرف واخلاقیه امامن خودم بودم شخصاقبول نمیکردم حتی اگه به دوستم اول درخواست داده بود چون بحث یه عمرزندگیه ایشون همیشه باخواهرتون روبرومیشه ازنظرمن خوشآیندنبودبخوام همچین موردی قبول کنم ولی شماهم سعی کن طوری رفتارکنی که همه کس فراموش کنه وفقط فکرش متمرکزشماباشه ازالانم اجازه نده دفعه بعدی باشه برای این مدل حرف زدنش ازالان  برخوردکن بااین حرفش وگرنه تاهمیشه تقی به توقی خوردحالاچه به شوخی چه جدی این حرفش تکرارمیکنه الان دیگه خواهرشماخواهرایشون بحساب میاددلیلی نداره گذشته عنوان کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراکسی روکه اول به خواهرت چشم داشته انتخاب کردی؟ خب راست میگه طفلی ایشون اول به خواهرت درخواست داده ...

عزیزم من خودم اصلا راضی به این ازدواج نبودم 

بابام گفت بحث خواهرتو فراموش کن .سر خوبیه،درآمد داره خونه داره ماشین داره هزار جور چیز داره که بیشتر مردم و خواستگار هات ندارن

بعدم گفت الان بعد این ممکنه برات خواستگار نیاد تو سنت داره بالا میره و این چیزا 

مجبورم کردو گفت چیش از بقیه جوونا کمتره؟همه چی هم داره مهم سقفی هست که بالا سرته

منم اتفاقا به بابام گفتم که بعدا باهم رو به رو میشیم همه اینا اتفاق میوفته

ولی خب خواهرم بعد ازدواجش با اون مهندس اصن رفت هرمزگان شوهرشم از موضوع که قرار بود با شوهر من اول ازدواج کنه و اینا بو برد گفت حق نداری با خانوادت حرف بزنیو ازین چیزا

برای همین ازش خبری نداریم

نه  برادر شوهرم نه من با خاطر خواهش ازدواج کردم اون هم رفت با ی مهندس ازدواج کرد ازش خبری ندار ...

خبری ازخواهرت وزندگیش نداری؟؟؟

مگه توایران زندگی نمیکنه یانمیکنی ؟

چرااینقدرفاصله ودوری ؟

آدم میگه یه خواهرداشته باشم بهترین رفیقم باشه بهترین رازنگهدارم باشه هروقت نیازبه محبت داشتم دستش بکشه روسرم بگه غصه بخوری منم پابه پات غصه میخورم خواهربعدمادر میشه مادرآدم برادرهم بعدپدرمیشه پدرآدم 

عزیزم من خودم اصلا راضی به این ازدواج نبودم  بابام گفت بحث خواهرتو فراموش کن .سر خوبیه،درآمد د ...

خب پس ازالان شوهرتوتوجیع کن که این آخرین باری باشه این حرفومیزنی با آخرباشه حتی فکراین موضوع هم به ذهنت میرسه چون گذشته دیگه گذشت الان خواهرمن مثل خواهرت دیگه ناموسته محرمته  

خبری ازخواهرت وزندگیش نداری؟؟؟ مگه توایران زندگی نمیکنه یانمیکنی ؟ چرااینقدرفاصله ودوری ؟ آدم میگ ...

نه هزار بار باهاش تماس گرفتم جواب نداد

بله تو ایرانه ولی به خاطر کار شوهرش رفته هرمزگان

دوریمونم بخاطر کار شوهرش و دعوای دامادمون با خواهرمه،اجبارش کرده که اگه بری پیش خانوادت بچتو ازت میگیرم.فقط ۳ بار در ماه با بابام فقط حرف میزنه

بله من فقط ۱ خواهر ندارم ۲ تا دیگه دارم 

خواهرمو دوست دارم،ولی به خاطر خودش نگرانم،ی بار رفتم هرمزگان باهم قرار گذاشتیم همو ببینیم با بد بختی همو دیدیم

میشه کامل بگی 

من فقط یه بار یه تاپیک دیدم میگفتی دوست ندارم شوهرم قیافه بازیگرا رو ببینه و اینا

بعد اومدم تاپیکای دیگتم دیدم تو یکی دیگش نوشته بودی که از دخترای خوشگل خوشت نمیاد و اینا

البته مطمئن نیستم شما بودی ولی اونم اسم کاربریش فنجولی بود حالا اون خط اول اسم کاربریتو نمیدونم داشت یا نه ولی اسمش فنجولی بود

ارع خودم بودم اگه فنجولی باشه

آهان

خب الان حساسیت های بیش از حدت حل شده؟ چون اون موقع به نظرم زیادی حساس بودی و شلوغش میکردی

ولی الان خودمم حس میکنم تازگیا خیلی حساس شدم. میخواستم بدونم اگه تونستی حساسیتتو رفع کنی چیکار کنم که منم بتونم؟

آهان خب الان حساسیت های بیش از حدت حل شده؟ چون اون موقع به نظرم زیادی حساس بودی و شلوغش میکردی ولی ...

ن اجی زندگیم بدترم شده روح و روانم ریخته بهم 

فقط فقط بهت یه پیشنهاد میکنم ب هیچ عنوان اگه طاقت دیدن خیانت و نداری پیگیر نشو