2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 123 پست
عزیزم میشه ی بار دیگ بزاری 

آره عزیزم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزیزم میشه ی بار دیگ بزاری 

گذاشتم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نازی بنظرم حتی آرایشم نکنی خوشگلترم میشی 

عادت کردم بدون آرایش اعتماد به نفس ندارم اصلا حالا ملایم ارایش کنم باز یه چیزی ولی شسته روفته اصلاا😂

واقعا انقد چشاتون درشته  ای جانم

به سرندی پیتی معروفم اوناییم که باهم راحتن میگن چش گاوی😂

عزیزم به فکر خودت باش خودتو نجات بده منم با اینکه خیلی برام سخته تصمیم دارم جدا بشم مگه چند بار به د ...

از ۱۵ سالگی باهاشم عشق بچگیمه

نمیدونم چیکار کنم حالم بده

شما چرا گلم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
از ۱۵ سالگی باهاشم عشق بچگیمه نمیدونم چیکار کنم حالم بده شما چرا گلم

تا الان معلپمه زندگیتو به پاش حروم کردی از این به بعد خودتو دریاب دورت بگردم بخدا ارزش نداره بعد که سنت بگذره افسوس این روزارو میخوری

من نمیتونم😔

از ته دلم دعا میکنم خدا هر چی صلاحته برات رقم بزنه