2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 123 پست

نمیدونم خدا چرا یکم‌این دریچه چشم ما رو بازتر نکرد 😂ملا نگات میکنن فقط چشمه.لباتم قشنگه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شاالله عجب چشایی داری😍

چشات قشنگ کیبینه دورت بگردم😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

[QUOTE=232332322]نمیدونم خدا چرا یکم‌این دریچه چشم ما رو بازتر نکرد 😂ملا نگات میکنن فقط چشمه.لباتم قشنگه.[/QUOTEهمه بهم‌میگن حق مارو خوردی😂

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
دوتا بچه کوچیک داریم بعد بدون اون نمیتونم سخته برام    میترسم طاقت نیارم

خوب با بچه تصمیم گیری سخته ولی چه جوری اون بدون تو با کس دیگه تونست.ترس ریشه خیلی از ناکامی هامونه حتی در مورد خودم میگم.خیانت واقعا سخته 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

[QUOTE=232332322]نمیدونم خدا چرا یکم‌این دریچه چشم ما رو بازتر نکرد 😂ملا نگات میکنن فقط چشمه.لباتم ...

منم این تو ذهنم بود اتفاقاحق منم‌خوردی.دیگه خدا مال ما ر ‌‌‌‌‌‌‌‌و با مته سولاخ کرد

چجوری میتونم خیانت از کسی ک دیوانه وار عاشقشم سخته زیر دست جلاد بود سخته نتونب کاری کنی تصمیمی بگ ...

عزیزم به فکر خودت باش خودتو نجات بده منم با اینکه خیلی برام سخته تصمیم دارم جدا بشم مگه چند بار به دنیا میایم

دقیقا منم  چشمام تنگه

😂😂😂😂😂اشکال نداره.شکر که سالمن

کوکوکوکوکووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

دیر رسیدی اصلا موضوع تاپیک عوض شده😂