2777
2789
عنوان

چگونه مدیتشن کنیم؟؟

492 بازدید | 21 پست

مدیتیشن راهی هست که شما میتونید ذهن و بدنتون رو اروم‌کنید و به لحظه حال بیاید و برای دقایقی تمرین کنید که از افکارتون‌ راحت بشید و در لحظه حال باشید

کمک هایی که مدیتشن میتونه بهتون بکنه اینه که استرس و اظطرابتون رو کم میکنه،اگر افکار زیادی دارین کمک میکنه ارومشون کنید،کمک میکنه راحت تر و با کیفیت تر تمرکز کنید ،به خودتون بهتر شناخت پیدا کنید و سلامت روانتون رو افزایش بدید.

حالا چطوری مدیتیشن کنیم؟

اولین کار اینه برنامه کست باکس رو دانلود کنید اونجا «مدیتیشن پادکست» و « دارما مدیتینش» رو سرچ‌کنید 

هر دوشون مدیتشن های خیلی خوبی برای موقعیت های مختلف دارن با توجه به اسمشون میتونید انتخاب کنید شما لازم نیست چیزی بلد باشید فقط یه جای اروم و ساکت پیدا کنید مدیتیشن رو‌پخش کنید و‌گوش بدید خودش هدایتتون میکنه.

یه کانال تلگرام هست اونجاهم ۴ تا مدیتشن خیلییی خوب داره حتما کمکتون میکنه 

Anousha_eternal داخل تلگرام سرچ‌کنید میاره براتون 

من تو سخت ترین شرایط روحیم تونستم با مدیتیشن اروم بشم امیدوارم اونایی که نیاز دارن و میدونم اینجاهم تعدادشون زیاده این تاپیک رو ببینن و به خودشون کمک کنن

خیلی ممنون که تا اینجا خوندین مطمئنم خودتون نتیجشو میبینید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سری مدیتیشن قبل خواب همون مدیتیشن پادکست که بهتون گفتم داره که خیلیی خوبن و واقعا برای اونایی که سخت میخوابن خیلی خوبه و کلا به همه میتونه کمک بکنه خواب با کیفیت تری داشته باشن 

اگر در تمرینات مدیتیشن نتوانید به آن آرامشی که مورد نظرتان است برسید دچار اضطراب و استرس خواهید شد.

سه عمل اصلی موفقیت درتمرینات مدیتیشین صبر و حوصله و پشتکار بشمار می رود و در صورتی که شما این اعمال را با شتاب انجام دهید نتیجه خوبی از این تمرینات نمی گیرد.

اگر با انجام تمرینات احساس نفس نفس زدن، خستگی یا دردهای مزمن نمودید بدون نگرانی ادامه تمرینات مدیتیشن را قطع کنید و به پزشک و یا مشاور خود مراجعه کنید.

در مدیتیشن در برخی از موارد افراد از خاطرات فراموش شده گذشته خود مانند آزار و اذیت های دوران کودکی خود آگاه می شوند و این خاطرات را به سختی می پذیرند و از یاد آوری آنها رنج می برند. شما نباید از خاطرات فرار کنید.

زیرا شما نباید افکار منفی که در مدت انجام مدیتیشین به ذهن شما می آید را از خود دور کنیدزیرا مدیتیشین باعث می شود افکار زائد که در گذشته در ذهن ما انباشته و پوسیده شده را خالی کنیم. زمانی که شما به لایه های زیرین مغز خود اجازه بالا آمدن نمی دهید از هدف اصلی مدیتیشین دور خواهید شد.

اگر در تمرینات مدیتیشن نتوانید به آن آرامشی که مورد نظرتان است برسید دچار اضطراب و استرس خواهید شد. ...

این رو هم من داخل گوگل خوندم گفتم بهتون بگم البته این چیز های برای وقتایی هست که شما در حد یک ساعت مدیتیشن کنید که این جاهایی که بهتون معرفی کردم بیشتر از ۲۵ دقیقه بنست مدیتیشن هاشون‌.

اگر در تمرینات مدیتیشن نتوانید به آن آرامشی که مورد نظرتان است برسید دچار اضطراب و استرس خواهید شد. ...

من تا حالا این رو تجربه نکردم‌و به هر کسی هم معرفی کردم این رو درش ندیدم 

من تنگی نفس میگیرم موقع مدیتیشن چه کنم

💓 خداوندا تو را شکر گویم در همه حال 💓
حالا چطوری مدیتیشن کنیم؟ اولین کار اینه برنامه کست باکس رو دانلود کنید اونجا «مدیتیشن پادکست» و « ...

عزیزم 

برنامه کست باکس چجور برنامه ای هست 

واضح برام توضیح میدین؟

🤍
عزیزم  برنامه کست باکس چجور برنامه ای هست  واضح برام توضیح میدین؟

دانلودش کنید قسمت سرچش مدیتیشن پادکست رو سرچ کنید 

دارما مدیتیشن هم سرچ کنید اونم خیلی خوبه هر فایلی که از هر کدوم خواستین پلی کنید 

برنامه پیچیده ای نیست دانلود کنید متوجه میشن بازم اگه سوالی بود بپرسین