2777
2789
عنوان

بعد3️⃣سال اومدم قهر خونه بابام

217 بازدید | 28 پست

از روز دوم عروسیم کتک خوردم ازش چرا چون گردنم تو عروسیم مشخص بود.یه روانی ک باهاش ساختمو سوختم.پول نداشت طلاهایی ک خودم کتر کردم رو فروختم براش.با نداریش ساختم.همیشه کنارش بودم تا خوب شه ک نشد.دیروز تولدم بود بهش گفتم اخلاقتو خوب کن با کمربند محکم کوبید تو باسنم..الان نمیتونم درست بشینم.با پا کوبید تو کمرم.تازه دوماهه زایمان کردم محکم زد پشتم.بهم گفت بچمو بده خودت برو خونه بابات.منم ب بابام گفتم اومد منو بچمو برد خونه خودشون.شوهرم چشم غره بهم رفت.میترسم برکردم 

خدایا شکرت.

عریزم شوهر من از شوهر تو بدتر بود ادبش کردم خودم فقط کافیه اراده کنی هیچکی نمیتونه با تو بدرفتاری کنه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم شوهر من از شوهر تو بدتر بود ادبش کردم خودم فقط کافیه اراده کنی هیچکی نمیتونه با تو بدرفتاری کن ...

چجوری

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

شیدا جون توکه اینارو میدونستی بچه ات چی بود

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

😐😐😐😐

پاشو برو پزشکی قانونی برگه بگیر 

حداقل یه کاری بتونی بکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چیکار کنم توروخدا راهنماییم کن خسته شدم

عزیزم فعلا همین الان پاشو برو پزشکی قانونی برگه بگیر اول بقیه شو بعدش میگیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو رو به هر کی میپرستی، دوستش داری، قبولش داری قسم دروغ نگو اینجا خب اکثرا خانوم هستن با روحیه حسا ...

دروع میگه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد