2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدرو کینون اصلا خوب نیست 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

هییییچ کدوم از محصولات مدلین خوب نیس 

ارزونه ولی بدرد نخوره 

فک کن فوم شستشو صورت گرفتم اصلا تمیز نمیکنه 

برا صورتم دیگه نمیزنم بخام شیو کنم ازش استفاده میکنم😂😂

کردم ضد افتاب گرفتم اننننققققد روعنی بود و بدرد نخور که نگو تازه برا صورتای خشک داده بود 

من الان چندهفته هسته دارم میزنم اما هفته ای دو مرتبه اینقد صورتم بنظرم بهتر شده جوشام کم شده لکه هاه ...

برای من صورتم خیلی شفاف شد و روشن خیلی کیف میکردم جلو اینه بعد یه هفته ترررر زد تو صورتم الان صورتمو ببینی وحشت میکنی لعنت ب سازندش

ببین مدیلن نزن صورت من چربه زدم پر جوش شد الان در ب در دنبال دکترم

من الان چندهفته که میزنم خداروشکر صورتم خیلی بهتر شده اصلا جوشمم کم میزنم فقط از عوارضش یکم ترس دارم

برای من صورتم خیلی شفاف شد و روشن خیلی کیف میکردم جلو اینه بعد یه هفته ترررر زد تو صورتم الان صورتمو ...

شماعلت جوش های صورتت چیه؟؟ یعنی الان بیشتر جوش زدی😣دکتر بهت داد؟؟ یانه؟