2777
2789
کی؟؟؟؟؟ اونایی که پزشکی میارن شبانه روزی تلاش میکنن  نه سه ماه اخرو

از اول فروردین خوند رتبه ۴۰۰ تجربی آورد 

پایش قوی بود شرطش اینه 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی ک میگن نمیشه و حاضرن منفی بگن و ی ادمو بشکنن و ناامیدش کنن واقعا عقده ای و از سگ کمترن 

نمونش تو این تاپیک 👌

خدای مهربون من،حواسش به گنجشک کوچیکش روزمین هست.👯‍♀️
😐😐😏

چرا پوزخند میزنی؟؟؟😐

هرچقد زحمت بکشی همونقدم نتیجه میگیری 

پزشکی یعنی رتبه سه رقمی 

کسی هم همینجوری سه رقمی نمیاره 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
چرا میشه؟یعنی دلیل بگو💙

ببین 

مغز انسان ژوری طراحی شده کار رو تو مدت زمانی که بهش وقت میدی کش میده 

تو اگر برای قبولی پزشکیت سه سال وقت بذاری سه سال ژول میکشع اگر سه ماه وقت بذاری سه ماهه 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
بله

منم نمونه اشون رو دیدم 

جمع بندی خوبی داشته باش میتونی برسونی ،واسه هر کتاب چهار یا پنج روز وقت بذار و جمعش کن

فامیل ما با دوماه درس خوندن رتبه ی ۲۰۰۰ کنکور ریاضی شد 

سطحت  چطوره؟

چند سالته !؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
خیلی خوشم میاد ازت  هدفت مشخصه و میدونی داری چیکار میکنی تو زندگیت  از ته دلم برات ارزو ...

مرسی عزیزم خیلی حس خوب بهم دادی از حرفت❤😍

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....