2777
2789
عنوان

به نظرتون من ....😐

186 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

روی رفتار و نگاه کردن و تعریف کردن همسرتون از یه خانم دیگه حساسید یا من بد دل و شکاکم؟😑

من حتی همین حساس بودنم باعث شده چنتا از خواستگارامو توی مرحله اشنایی رد کنم ،احساس میکنم بقیه خانما اصلا حساس نیستن

البته دوز حساسیتم خیلی زیاد نیس،ولی برام مهمه

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

بنظرم حساسیت نیس یه حس طبیعیه😐

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بیشتر حساس باشی اونم بیشتر حس میکنه موقعیت بهتر ازتو هم لابد براش هست. ارزش خودتو میاری پایین. اتفاقا ازین حست نه جلوش حرف بزن نه به روش بیار. مثل یک زن مستقل و بالغ باهاش رفتار کن مردها هیچوقت این زنها رو رها نمیکنن برن دنباله یکی که هی میخواد آویزونشون بشه و محدودشون کنه

منم اینطورم وبددلی نیس اصلا بیشتر خانما همینن بعضیا هم بیخیال مث خواهرشوهر من😑

این موردا رو که میبینم میگم نکنه من غیر عادی ام 😅

چرا خیلی از دوستای من براشون مهم نیس😑

اونا طبیعی نبستن بیخیالن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
هرچی بیشتر حساس باشی اونم بیشتر حس میکنه موقعیت بهتر ازتو هم لابد براش هست. ارزش خودتو میاری پایین. ...

ببین بحث محدود کردن طرف مقابل نیست 

ولی این تعهد باید دو طرفه باشه 

خیلی از مردا فکر میکنن اونا چون مردن آزادن از همه نظر ولی بین مرد متاهل با مجرد باید تفاوتهایی باشه همون طور که برای خانم ها هست