2777
2789
عنوان

بیبی مثبت شد هورااااا

2361 بازدید | 134 پست

سلام. خیلی ذوق زده تشریف دارم‌. هر چند هنوز مطمین نیستم‌ چند ماه بود پریودام شده بود ۲۳ روزه. این ماه هم ۱۰ ام قشنگ بی دلیل اشکام میریخت و کمرم درد میکرد. و علایم پریودی دیگه. بعد یه روز قطع شد علایمم‌ پریدم نشدم. خلاصه بیبی گذاشتم دیروز. سریع یه خط کمرنگ افتاد خیلی خیلی کمرنگ. سه ماه هم هست هیچ دارویی مصرف نکردم امپول هاش ام  جی و اینا که بگم به خاطر اونا مثبت نشون داده. حالا به نظرتون با این تفاسیر مثبته؟ عکسشو میذارم‌ 

آینده حتما" زیباست.🥰

مبارکه❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززمممم چقدر خوشحال شدم یاد خاطرات خودم افتادم که با گریه زنگ زدم به مامانم تا بهش بگم مامانم اول ترسید ولی وقتی بهش گفتم خیلی خوشحال شد.

الان بچم ده ماهشه و من باهاش عششششقققققق میکنم

مثبته مبارک باشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نمیدونم تو عکس مشخصه یا نه. ولی همون دقیقه ی اول افتاد این خط کمرنگ 

عزیزم مثبته ..چند روز تاخییر داشتی اینو زدی

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!