2777
2789
عنوان

روزه بگیرم یا نه با این وضعم🥺

690 بازدید | 20 پست

من صبحا ک از خواب پا میشم اصلن اب دهانم قورت نمیدم چون خلط پشت حلق دارم .. وقتیم میرم دست و صورتمو بشورم هردفعه دوسه باری اوق میزنم جوری ک معدم درد میگیره . بعضی روزا بدتره و خ*ونی هس خلط پشت حلقم امروزم میخاسم روزه بگیرم اما انقد حالم بد شد یه چایی خوردم . چیکار کنمممم

...

ممنوعه

قفل کن 

میترکی

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید از مرجع سوال کنی 

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

چرا دکتر نمیری 

برو آندوسکوپی حتما

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
ممنوعه قفل کن  میترکی

چرا ممنوع؟

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

ما ی همسابه داشتیم اب دهنش هم مث شما نمی خورد میریخت بیرون

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

آندوسکوپی وحشتناکه😥

بیماری لا علاج وحشتناک تره 

چرا پشت گوش میندازی خانم چرا به وضعیتت رسیدگی نمیکنی

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭