2777
2789

از طرفی بچم فقط ۸ ماهشه 

شوهرم تعادل روانی نداره 

خودشو میزنه 

امروز تو خونه باباش با خواهر برادراش دعوایی راه انداخت که هنوز از فکرش حالم بد میشه شیشه خورد کرد تو سر خودش به همه فحش کشید حتی دامادشون که باهاش رودربایستی داشت همه ازش متنفرن

خیانت که البته انکار میکنه منم مدرک درستی ندیدم اما حس میکنم که مطمئنم حسم درسته 

میترسم از طلاق اما با تمام وجود میخوامش 

همش میگم کاش شوهرم بمیره که منو پسرم دوتایی زندگی کنیم

دکتر نرفتن.؟؟

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرا سگ شدن اصلا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نمیاد خیلی دلم‌میخواد یه قرصی چیزی بهش بدم خوب بشه چون واقعا بیمار روانیه

اینا اصلا نشونه های خوبی نیست

بعدا فرزندتان تاثیر پذیر میشه و شبیه به پدرش رفتار نیکنه

یا باید بپذیره که بره دکتز 

یا شما قیدشو بزنین

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
این روزا حال همه زنها همینه،منم خسته ام و به ته خط رسیدم اما از جدایی میترسم،از اینکه تنهایی نتونم ا ...

من دلم برای بچم میسوزه و چون کوچیکه نمیتونم سرکار برم  چون برای پسرم پدر خوبیه نسبتا

ممکنه به دلیل یه سری مشکلات یا هر دلیلی ی مدت اینجوری باشه پیش مشاور برو

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
بخاطر بچه ت هم شده جدا شو اون چه گناهی کرده دو روز دیگه ملی مریضی روحی میگیره 

تو خونه خودمون تا حالا اینکارا رو نکرده چون من رو مخش نمیرم اینجا خواهر برادرش خیلی تحریکش کردن اما هیچی دلیل بر خودزنی و فحاشی نمیشه البته من تا دیدم داره دعوا میشه بچمو برداشتم رفتم بیرون