2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارمممم

729 بازدید | 36 پست

عصر از بیرون که برگشتیم خونمون تو حیاط یه پرستو افتاده بود

بعد بابام گفت برش داره بندازش بالا تا بتونه پرواز کنه بره خونشون چون پرستو ها اگه بخورن زمین دیگه نمیتونن خودشون برن

بعد من برش داشتم انداختمش بالا یکم بال زد دوباره افتاد، قشنگ میتونستم بگیرمش ولی ترسیدم 🥲

بعد یه جوری پخش شده بود کف حیاط تکون هم نمی‌خورد منم بالاشو جم کردم دیدم نفس میکشه خون نریخته بود ازش واسه همین فک کردم هیچیش نشده 

بعد یه جعبه آوردم بزارمش توش دیدم بالاش و سرش خونیههههه🥺

من کاریش نکرده بودمم کلی هم بهش گفتم ببخشید 

بعد با دستمال یکم خوناشو تمیز کردم، هیشکی بهش دست نمیزدد اصلا منم اونقدر شجاع نیستم که بخام بالشو ببندم فقط  سعی کردم خوناشو پاک کنم که پاک نمیشد همش، انگار خشک شده بودن

بعد گذاشتمش تو جعبه براش آب هم گذاشتم ولی نخورد

یکم بعدش دیدم نفس نمیکشه و مرده من چیکار کنممم😣

من فقط پرتش کردم بالا که بره خونشون نمیخواستم بمیرهههههههه

اگه من به کشتنش دادم، اون منو بخشیده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم عمدی نبوده عیب نداره

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

چقدر مهربونی❤️

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

همون موقع که تو حیاط افتاده بوده به احتمال زیاد آسیب دیده بوده

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

جالبه گوشت مرغ ،شترمرغ،بلدرچین و ...میخوریم ولی نسبت به مرگی که جلو چشم خودمون باشه واکنش نشون میدیم و ناراحت میشیم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
جالبه گوشت مرغ ،شترمرغ،بلدرچین و ...میخوریم ولی نسبت به مرگی که جلو چشم خودمون باشه واکنش نشون میدیم ...

من گیاه خوارم به خدا، همش نگرانم یه روز خودم به مرغ تبدیل بشم یکی تیکه تیکم کنه 😐

جالبه گوشت مرغ ،شترمرغ،بلدرچین و ...میخوریم ولی نسبت به مرگی که جلو چشم خودمون باشه واکنش نشون میدیم ...

اونها حیوان اهلی هستند. و طبق اصول ذبح میشن.

پرستو حیوان وحشیه و این دوستمون چون پرتش کرده و زمین افتاده ناراحته...

همون مرغ و بلدرچین هم اینجوری جلومون بمیرند ناراحت میشیم. چی رو به چی ربط میدهید؟!@!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...