2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 36 پست
من گیاه خوارم به خدا، همش نگرانم یه روز خودم به مرغ تبدیل بشم یکی تیکه تیکم کنه 😐

کاری به گیاهخواری و گوشتخواری نداشتم خطاب به خودم هم گفتم😅به خاطر اینکه گیاهخواری هم بیشتر ناراحت شدی فکر میکنم نزدیک مرگش بوده ، قلب مهربونی داری❤️🌷

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
جالبه گوشت مرغ ،شترمرغ،بلدرچین و ...میخوریم ولی نسبت به مرگی که جلو چشم خودمون باشه واکنش نشون میدیم ...

این دوستمون پرستو جلو چشماش مرده 

من ک دوتا داداشم تو بغل منو خواهرم پر پر شدن و کاری از دستمون بر نمیومد و از شهر دور بودیم توروستا و‌دیر بیمارستان رسیدیم باید چیکار کنیم؟!😭😭😭😭😭😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوستمون پرستو جلو چشماش مرده  من ک دوتا داداشم تو بغل منو خواهرم پر پر شدن و کاری از دستمو ...

چقدر تلخ و غمگین 😔 تسلیت میگم 🖤روحشون شاد 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

یجایی خوندم اگه حیواناتو اذیت کردیم توبه کنیم بخشیده میشیم یعنی حتما اون حیوون نباید مارو ببخشه

دوما شما که عمدا نکشتیش شاید از قبل بالش خورده به جایی

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

جالبه گوشت مرغ ،شترمرغ،بلدرچین و ...میخوریم ولی نسبت به مرگی که جلو چشم خودمون باشه واکنش نشون میدیم ...

میگن برای تفریح شکار نکنید یعنی فقط برای برطرف کردن نیاز هست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

احتمال از قبل از اینکه بهش دست بزنی جراحتش زیاد بوده‌ .

منم چند وقت پیش یه گنجشک دیدم تو خیابون مرده بود انگار تازه مرده بود. سریع براش کنار درخت یه جایی کندم گذاشتمش اونجا. چون بیرون می موند مورچه ها تیکه تیکه می‌کردنش و اذیت میشد حتما. میدونم مرده بود ولی خب من دوس نداشتم اذیت بشه.😔🥺🥺🥺

وای عزیزم چرا این اتفاق براشون افتاد خداصبرت بده

تو خونه نشسته بودیم داداشام تو پذیرایی مهمون داشتیم یهو صدای تیراندازی شد 

ما دویدیم دیدیم دوتا داداشم و‌مهمونمون افتادن و غرق خون 

ادمای بلوچستان حار و‌ دیوانه شدن💔 ن کاری کرده بودن داداشام‌ن هیچی از سر دشمنی ریختن تو خونمون و اینجوری زیر رگبار بستن 💔😭😭واقعا خدا برا کافر نیاره صحنه ای ک داداشام افتاده بودن تیر خورده بودن و تو دستای منو خواهرم پرپر شدن تا قیامت از ذهنم پاک‌نمیشه

😭😭یکی بهم گف فک‌میکردماین چیزا تو فیلماس  واقعا فک‌نمیکردم ی جای از جهان این اتفاقا هنوزم با ...

برای من خود اتفاق قابل باوره ولی درد و رنج شما و اون لحظه ای که تجربه کردید را هیچوقت نمیتونم درک کنم  😔 منم اطرافیانم را از دست دادم  انگار خودت فقط می‌دونی داری چی میکشی

اهوم 💔 این اتفاق غیر قابل تصورترین اتفاق زندگیم بود 💔💔

منی که توی اون حادثه نبودم شوکه شدم ، غیرمنتظره بوده دیگه شما که بماند از خدا می‌خوام صبر و آرامش بده😔❤️