2777
2789
عنوان

اگه آدم جوگیری هستی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست

شیطان فرشته بود

فرشته ها مثل آدم نیستن که توبه کنن و..سرپیچی از خدا کنن و معصیت کنن دوباره خدا با آغوش باز ازشون دعوت کنه

..شیطان که فرشته بود سرپیچی از دستور خدا کرد و آفریده ی خدا رو لایق ندید اصلا در حد خودش ندید

در حالیکه خدا انسان رو اشرف مخلوقات آفریده و ...

بحثش زیاده تا همینجا فکر کنم کفایت کنه🥰

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
خدا یه رگ حرف حرف منه داره😂خوشش میاد همه بگن چشم بدون سوال جواب😂

احسنت عزیزم.

این یعنی تسلیم شدن در برابر دستورات الهی و اعتماد کردن به خداوند متعال.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخصصم در رابطه باشیطان درحدیه ک شبا روصورتت جیش میکنه وصبح موظفی صورتتو بشوری😂😂😂از عشق وحواش چ ...

پس اونهمه عبادتش چی عادل یکی از ویژگی های خداونده چرا نبخشیدش

ن ببین زمانا مهمه الان دقیق برات میگم 

ببین ما اشرف مخلوقاتیم وجود ما از خاکه ولی شیطان بر عکس تقکر عوام فرشته نبوده جن بوده با هزاران سال عبادت به درجه ی فرشته ها رسیده البته به نظر خودمم نباید تبعیض میبود ولی خو 

بعد اینکه شیطان عاشق حوا نبوده 

ادم قبل از حوا ی زن دیگ داشته

بعد خداوند میخواسته این مطیع باشه ولی نبوده حالا نمیشه دقیق بگم چطوری مطیع نبوده 😂😂

الیو نمدونم چی اسمش بوده اولین زن فمینیسم جهان خلاصه که از بین مذکرا شیطان سرکش بوده از بین مونثا الیف شیطان عاشق این میشه (مجدد میگم نمد اسمشو دارم درست میگم یا نه)

خدا این الیف رو نابود میکنه و میدونسته که شیطان عاشقشه  

بعد حوا رو خلق میکنه برای ادم و حوا خیلی خیلی شبیه الیف بوده سر همین شیطان عاشق حوا میشه چون شبیه الیف بوده 

و اره مخ حوا رو میزنه و بلهههه

ایول سنگین بود

کمر خودم رگ به رگ شد 😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
هدفش هم همینه 

عذاب انسان هدفه؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب چی باعث شده ک اشرف مخلوقات باشیم اگه اشرف ماییم بقیه چین این همه جنگ ظلم ستم...

عزیزم ببین مافرشته داریم(عقل وخوبی کامل) حیوان داریم (شهوت وغریزه) انسان داریم(ترکیب عقل وشهوت وغریزه) ببین ما نسخه پیشرفته افرینشیم، الان انسان با عمل میتونه کاری کنه از فرشته بالاتربره یا درحد فرشته بشه(مثلا شاید شنیده باشی زمان جنگ یه سری ادم تو کانال کمیل(ابراهیم هادی ودوستاش) خیلی مقاومت میکنن، اب نداشتن، غذانداشتن، کلی پشه اونجابوده، زخمی بودن اما مقاومت میکنن وتسلیم نمیشن و وقتی خبرشون میاد اقای خمینی میگه این اکیپ رسما از فرشته هابودن(یعنی درحد فرشته شدن)  یه جا هم انسان کاری میکنه خجالت اور از خر هم ک حیوانه پایین ترمیره، مثلا داعشیای ک کارد میزدن ب شکم حامله ها... اینا کاری کردن حیوان هم نمیکنه از حیوان پایین تربودن واقعا...    خلاصهما باعملمون نشون میدیم اشرف مخلوقاتیم

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما...