2777
2789
عنوان

انسانیا بیاااان

113 بازدید | 19 پست

بچها

کسی که

آمار و فارسی و عربیش از پایه دهم ضعیفه

و پایه یازدهمه

تابستونم‌مبخاد دهمو جمع کنه

بنظرتون بشینه منطق و اقتصادو جامعه و .... بخونه

یا امار و عربی و ادبیاتشو قوی کنه؟ ( از پایه کلاااا ضعیفه)

برا کنکور زبانو باید چجوری خوند؟ 

لطفا کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی رو تو اوکی کن

فقط لغات بخون

لغات بلد نباشی تو سوال ها میمونی

تمام سعی تو کن یک درس رو ۱۰۰ درصد بزنی 

اقتصاد یا ریاضی رو یکشو خوب بخون که درصد بالا بزنی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
صد در صد امار و عربی و ادبیاتو بخون شک نکن این سه تا بالا باشه قبولی اصن اقتصادو جامعه سال کنکور ...

اخه قواعد عربیش از نهم ضعیفه ها

دهمم اصلا نخونده :/ 

تابستون میخادد یازده و دهم و ببنده 

جامعه خیلی سخت نیست؟ 

بنظرت تمرکزشو رو چه درسایی بزاره بهتره؟ 

بعد عربیو زبانو چطوری باید خوند

عربی رو تو اوکی کن فقط لغات بخون لغات بلد نباشی تو سوال ها میمونی تمام سعی تو کن یک درس رو ۱۰۰ در ...

پس لغات بخونه کافیه؟ 

واسه فارسی چی

لغات و قرابت معنایی کافیه؟ 

اقتصاد چه کتابی بگیره خوبع؟

پس لغات بخونه کافیه؟  واسه فارسی چی لغات و قرابت معنایی کافیه؟  اقتصاد چه کتابی بگیره خ ...

اره لغات بخونه کافیه دایره لغاتت رو بالا ببر و اینکه تو قواعد عربی فعل های ماضی مضارع اینها رو خوب کار کنه

فارسی رو میخوای درصد بالا بزنه کاملا همه چیزشو بخونه و در کنارش تست بزنه اما تمرکزت رو رو لغات و قرابت تو فارسی بیشتر کنه.

اقتصاد خیلی سبز خوبه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اخه قواعد عربیش از نهم ضعیفه ها دهمم اصلا نخونده :/  تابستون میخادد یازده و دهم و ببنده  ...

جامعه یه چندین سال تویه کنکور خیلی راحت بود جوری که بیشتر بچه های انسانی زیاد روش تمرکز نمیکردن

سطح سوال ها خوب بود 

اما الان مثل اون موقع نیست باز هم بستگی به شانسش داره که اون سالی که کنکور میده چه جوریه.

درس های تخصصی شو رو خوب بخونه

علوم و فنون رو به جای فارسی بالا بزنه

اگه تو درسی خیلی ضعیفه و میدونه زیاد نمیتونه درصد بالا بزنه به جاش رو درس های دیگه تمرکز کنه

بهش بگو حتما تلاششو کنه یک درس رو حداقل ۱۰۰ درصد بزنه

اره لغات بخونه کافیه دایره لغاتت رو بالا ببر و اینکه تو قواعد عربی فعل های ماضی مضارع اینها رو خوب ک ...

الان مثلا ماضی بعید و اینارو بلد نیس واسه عربی ، بعد تو ۳ ماه جمع کردنشون سخت میشه کنار درسای دهم

بنظرت اگه ددسای خوندی دهم و بخونه 

با یازدهم

جبران عربی و آمار میشه؟ 

فارسیم فقط قرابت معنایی و لغات بخونه

عربیم فقط لغات

برا زبان چطوری باید خوند ؟ کتاب چی خوبه

جامعه یه چندین سال تویه کنکور خیلی راحت بود جوری که بیشتر بچه های انسانی زیاد روش تمرکز نمیکردن سطح ...

مرسی عزیزدلممممممممممممممم حتما 

بعد سایتی رو میشناسی که چندتا از درسای انسانیو خوب توضیح بده؟ بجز آلا

الان مثلا ماضی بعید و اینارو بلد نیس واسه عربی ، بعد تو ۳ ماه جمع کردنشون سخت میشه کنار درسای دهم ب ...

عربی درس مهمی تو انسانی هست البته بستگی به زیر گروه داره که ضریبش...

اگه بتونه قواعد عربی رو مثل ماضی و مضارع رو بخونه خیلی خوبه اگه نه لغات رو بخونه کافیه...

اگه آمار رو نمیتونه بخونه به جاش اقتصاد رو خوب بخونه که بالا ۵۰ درصد بزنه 

زبانش سطحش چه جوریه؟

زبان رو باید لغات زیادی رو بلد باشه و + نکات تستی تو گرامر..

کلا کتاب های تست انتشارات خیلی سبز خیلی خوبه

عربی درس مهمی تو انسانی هست البته بستگی به زیر گروه داره که ضریبش... اگه بتونه قواعد عربی رو مثل ما ...

زبانشم خیلی تعریفی نداره 

در حد مدرسه خونده 

تالا از زبانم کتاب تست نداشته 

اقتصاد  چون تک کتابه بنظرت ۳ ماه قبل کنکور یادش بگیره بهتره یا تابستون بخونه قبل کنکور یه دوره کنه؟ 

ببخشیدا هی سوال میپرسم عزیزم چون دور و بر خودمون انسانی نداریم

مرسی عزیزدلممممممممممممممم حتما  بعد سایتی رو میشناسی که چندتا از درسای انسانیو خوب توضیح بده؟ ...

خواهش میکنم جانم.

نه

آزمون هم شرکت کنه و خودشو بسنجه بهش خیلی کمک میکنه

اگه میتونه تو آزمون گزینه دو یا قلم چی شرکت کنه

اگه نه یه سایت بود اسمشو بزار پیدا کنم اونجا میتونه ثبت نام کنه و رایگان ازمون تستی بده 

زبانشم خیلی تعریفی نداره  در حد مدرسه خونده  تالا از زبانم کتاب تست نداشته  اقتصاد ...

زبان یه کتاب تست بخره کار کنه اگه دید میتونه زبانشو بهتر کنه روش تو کنکور حساب کنه...

اقتصاد تابستون بخونه بعد نزدیک کنکور یه دوره کنه البته خوب بخونه که مجبور نشه نزدیک کنکور وقت زیادی برای این درس بذاره

نه خواهش میکنم، این چه حرفیه.

خواهش میکنم جانم. نه آزمون هم شرکت کنه و خودشو بسنجه بهش خیلی کمک میکنه اگه میتونه تو آزمون گزینه ...

وایییییی مرسی عزیزدلممممم قربونت برم

اگه اسم سایتشو بدی ممنون میشمم

ازموناش در حد کنکور هست یا اسون تره ؟