2777
2789
عنوان

انسانیا بیاااان

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست
وایییییی مرسی عزیزدلممممم قربونت برم اگه اسم سایتشو بدی ممنون میشمم ازموناش در حد کنکور هست یا اسو ...

خواهش میکنم عزیزم😊

اسم سایت گاما هست

هر درسی رو که میخواد تست بزنه یا چند درس رو سرچ کنه براش میاد سطح آزمون هاشم مینویسه سایت خوبیه میتونه بهش کمک کنه

اما اگه تونستش گزینه دو یا قلم چی ثبت نام کنه خوبه 

اگه نتونستش هم اشکالی نداره خود کتاب درسی شو و در کنارش تست کار کنه مطمئنا موفق میشه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خواهش میکنم عزیزم😊 اسم سایت گاما هست هر درسی رو که میخواد تست بزنه یا چند درس رو سرچ کنه براش میا ...

مرسیییی عزیزدلم یه دنیااا ممنون که وقتتو گذاشتی براممم

چشم حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییی عزیزدلم یه دنیااا ممنون که وقتتو گذاشتی براممم چشم حتما

خواهش میکنم 

کاری نکردم عزیزم 

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
فدای تو همچنین زیبا

خدانکنه.

🌹