2777
2789

پسرم کلاس دومه.پارسال و امسال سرویس شدم ولی با اینکه خوشحالم نگرانم‌ هستم.ینی خطرناک نیست ۴۰ تا دانش آموز تو یه کلاسن؟

تو غماشون بودیم گفتن جبران میکنیم.تو خوشی هاشون گفتن جات خالی ✌😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش کلاس ها با تهویه هست فکرشو کردن از قبل

درسته ولی  چون کوچولوان نمیتونن‌رعایت کنن زیاد

من خوشحالم میرن مدرسه حداقل این یک ماه یه کم درس یاد بگیرن تمرین کنن ولی از ۴۰ نفر بودن خیلی نگرانم

اره این یه موردو واقعا درست گفتی یکم درس یاد بگیرن حداقل. انگار داشتن بیسواد میرفتن بالا

بچه ها شما راحت اماده میشن.  من پسرم کلاس اوله از الان استرس گرفتم تا بخواد اماده بشه تایم ظهر خوبه صبحها خیلی اذیت میشم.  بزور اماده میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره این یه موردو واقعا درست گفتی یکم درس یاد بگیرن حداقل. انگار داشتن بیسواد میرفتن بالا

واقعا هیچی بلد نیستن. چند وقت پیش که قرار شد برن مدرسه دختر من یه روز رفت همون مطلبی که معلم تو کلاس گفت رو خوب خوب یاد گرفت. بالاخره معلم یه چیز دیگس

خوشحال و نگران نباشید .

بعد ده روز دوباره غیر حضوری هست

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
بچه ها شما راحت اماده میشن.  من پسرم کلاس اوله از الان استرس گرفتم تا بخواد اماده بشه تایم ظهر ...

عادت میکنه. منم سه سال پیش که دخترم اول بود فکر نمیکردم زود بلند بشه ولی عادت کرد اصلا اذیت نکرد. از الان که منتظره فردا برسه بره مدرسه