2777
2789
عنوان

اخ جون بچه ها دارن میرن‌مدرسه💃.کیا مثل من خوشحالن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 22 پست
مگه چیزی هم از درس و مشقا مونده که یاد بگیرن🤨؟ درس بچه های من که از هر کتاب نهایتا یکی مونده باشه؛ ...

خوب تموم هم شده باشه دوره میکنن بهتر یاد میگیرن و واسه سال اینده اماده میشن

تو غماشون بودیم گفتن جبران میکنیم.تو خوشی هاشون گفتن جات خالی ✌😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂چی بگم والا من ک بچه ندارم 

ولییییی هم خوشحالم چون خواهرم میره مدرسه بچه هاشو میاره خونه ما یه عالمه بوسشون میکنم😂😂هم ناراحتم چون باید پوشکشون رو خودم عوض کنم منم چندشم میشه😂😂😂😂🤧🤧🤧🤧

خوب تموم هم شده باشه دوره میکنن بهتر یاد میگیرن و واسه سال اینده اماده میشن

دخترای منکه اینقدر معلماشون‌ درسا رو دوره کردن که دیگه حفظ شدن🤒 تمام تعطیلات هم دوباره درس خوندیم؛ چیز خاصی نداره ؛(کلاس سوم و پنجم  هستن)

عادت میکنه. منم سه سال پیش که دخترم اول بود فکر نمیکردم زود بلند بشه ولی عادت کرد اصلا اذیت نکرد. از ...

زود گریه میکنه سر کلاس از بقیه یکم عقبتره. با اینکه زود یاد میگیره ولی تمایلی نداره. کل عیذ داشتم درسش میدادم تا برسه.   انشاللع ممنونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کاش حداقل اختیارش رو به عهده خود ولی میذاشتن؛ نه اینکه با تهدید و غیبت و... اجباری باشه 😒مدرسه بچه های من دو شیفته هستش؛ جنوب ؛ گرما ؛ماه رمضان؛ امکانات محدود و.... اونم وقتی چیزی از درسا نمونده بیشتر بچه ها و خانواده ها رو تحت فشار قرار میده و نتیجش هم معکوس میشه😢