2777
2789
عنوان

گول ظاهر ادم هارو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 33 پست
کدومش عزیزم

چیزهای خوب نمایشی نیست 

گاهن نیازه برای گفتن و ابراز کارهای خوب تا همه گیر شه 

البته نظرها متفاوته و همه گی قابل احترام 

مانا باشید دوست

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و از همه مهمتر اونیکه فک میکنی بهت بدی کرده و خوش و خرمه تو خلوت خودش به غلط کردن افتاده و داره کارم ...

اخ اخ این خیلی پسندمه...

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
ووای ووای امیدوارررم امیدوااارم ..وقتی میبینم اون کسی که ترکم کرد الان با زن و بچش عکس میزاره امیدوا ...

یه چیزایی هست که ما نمیبینیم عزیزم ولی از چشم خدا دور نمیمونه

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
بله درسته شاید من اشتباه نوشتم عزیزم

نه عزیز دلم 

اینی که من گفتم کلیت نداره و گاهن و موردی هست 

جمله تون درسته ، فقط گاهی نظر من متفاوته در موردش

سپاس از تاپیک ارزشمندتون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
و از همه مهمتر اونیکه فک میکنی بهت بدی کرده و خوش و خرمه تو خلوت خودش به غلط کردن افتاده و داره کارم ...

شدیدا موافقم چون عینا تجربه اش کردم ولی فکر نمی کنم به غلط کردن افتادن بود چون همچنان مثل تانک جلو می رفت و اشتباهاتش رو تکرار می کرد.

شدیدا موافقم چون عینا تجربه اش کردم ولی فکر نمی کنم به غلط کردن افتادن بود چون همچنان مثل تانک جلو م ...

آره متاسفانه خیلیا مغرور میشن میدونی چرا چون خودشونو حق به جانب میبینن اما خداوند و طبیعت امتحانشون میکنه با نعمتهای زیاد و جالب اینجاست خدا انقد مهربونه که محاله به کسی بدی کنه تو قرآن هم گفته شده که شما انسانها به خودتون ظلم  میکنید غرور شیطان رو از خدا کرد ببین بازندگی آدما چه میکنه مطمئن باش همین خوشیاشون بدبختشون میکنه 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭