2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

620 بازدید | 50 پست

شما بودین با یه پسر ۲۹ ساله کارمند بانک  اهل شهرستان اما محل کار و زندگیش تهران 

حقوق ماهانه تقریبا ۱۵ تا ۲۰ ملیون

خونه نداره اما در حال خرید خونست

ماشین داره..مهربون و صبور

هم شهری هستیم اما ازدواج کنیم میرم تهران 

واسطه مارو باهم اشنا کرد ۱ ماه قبل خواستگاری برای اشنایی اولیه باهم حرف زدیم   اخلاقش خوبه  ۷۰ درصد او چیزایی ک میخوامو داره

شما بودین قبول میکردین یا اینکه منتظر میموندین یکی بیاد که همه اون چیزایی ک میخاینو داشته باشه

خودم ۲۰ سالمه پسره ۲۹

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تفاوت سنی زیاد متنفرم 

عشق و علاقه و تفاهم مهمه

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

خوبه به نظرم من باشم قبول میکنم اگه از لحاظ فرهنگ خوانواده رسم ورسومات و خوانواده شوهر هم به هم بخوریم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اگه منتطر موندی بهتر از این دنیومد چی 

اخه این چه حرفیه خدایی 

سمندون هم خواستگار ادم باشه بازم ممکنه بهترش نیاد ایا ادم باید به این دلیل با سمندون ازدواج کنه؟

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!