2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 50 پست

چی بهتون میدن ک انقد دروغ میگین؟؟؟؟

نگی کاربری دست دو نفره ک سرمو میزنم ب دیوار😑😑😑😑😑😑😑

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفاوت سنی رو من مشکلی ندارم ۱ ماهه باهم صحبت میکنیم همه اخلاق هامون اوکی نیست اما ۷۰ درصد سلیقمون ی ...

خب بنظرم بهترین کار تمدید مهلت اشناییه و ب این فک کن ک چ شما چ اون الان تحت تاثیرهسین و میخواید بهترین خودتون رو نشون بدین پس ب پاسخ های منطقی طرف اهمیت بدین؛اگه میدونی ی ماه دیگه فک کنید و صحبت؛تا حالا خلاف میلش حرف زدی؟ببینی چ برخوردی داره؟زندگی تهران رو دوست داری؟

چی بهتون میدن ک انقد دروغ میگین؟؟؟؟ نگی کاربری دست دو نفره ک سرمو میزنم ب دیوار😑😑😑😑😑😑😑

عزیزم اینقدر بیکار نیستم ک بیام دروغ بگم دروغ بگم کی چی چه سودی بهم میرسه؟

اتفاقا بله دست دو نفر نه دست ۳ نفر هست  

❤️کاربری دست سه نفره❤️
یه چیزی شنیده😂 نامزد من کارمند بانکه دریافتیش به زور به ده تومن میرسه جوک تعریف میکنن

دقبقا چند تا اقواممون کارمند بانکن همچین پولی نمیگیرن درسته وام های خوب بهشون میدن ولی دریافتیشون به ده تومنم نمیرسه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
یه چیزی شنیده😂 نامزد من کارمند بانکه دریافتیش به زور به ده تومن میرسه جوک تعریف میکنن

چیزی ک من میدونم حقوقش بین ۱۵ تا ۲۰ ملیونه حالا بستگی داره  تو چه قسمت از بانک کار میکنن

اما نامزد من حقیقتا  برادرشون تو بانکه و هوای داداششو داره

❤️کاربری دست سه نفره❤️
من دارم درسمو میخونم   اخلاق و رفتار های همو تقریبا پسند کردیم  بهم گفت مشکلی با درس خوند ...

اوکی گفته باشه  

ولی بعدا باید وکالت بگیری که توی عقدنامه ثبت بشه 

که حق تحصیل حق اشتغال حق طلاق و خروج از کشور باید ثبت بشن. یعنی این حقوق رو داشته باشی و شوهر نتونه ازت بگیره

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
چیزی ک من میدونم حقوقش بین ۱۵ تا ۲۰ ملیونه حالا بستگی داره  تو چه قسمت از بانک کار میکنن اما ن ...

خب حالا اگه بگیم نامزدمون معاون بانکه چی😂بابامونم رئیس همون شعبه است😂🥲

اگه میتونی خانوادت و شهری که توش بزرگ شدی رو ول کنی و بری تهران تو شهر به این بزرگی زندگی کنی قبول کن ولی به اینم فکرکن که اونجا تنهایی هرچقدم الان بگی ازدواج کردم میام شهرستان چند وقت میمونم میام پیش خانوادم ولی بدون دیگه کم میشه این رفتن  و اومدنا به ایناهم فکرکن دوری از خانوادت میتونی یا نه