2777
2789

من تو گروهای بارداری بودم خبر زایمانمو گذاشتم بعد یکی اومد پی وی که  نمیدونم فلان  کار بکنی بچه آذیتت نمیکنه نفخ نمیکنه رفلاکس نمیکنه  ....... 

بعد میگه  من هر‌کاری گفتم انجام بده  فیلمشو بفرست 

بعد میگه  یه روشی  میگم بچت  فقط روزی دویار  پوشکش عوض کنی بچه هارو میشه  جیششونو  ساعت مشخص کرد  .. 

حالا من موندم به حرفاش اعتماد کنم یا نه ؟ 

خودش پرستار نوزادانه به گفته خودش 

😁😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای بلاکش کن دوروغ مبگه برای منم زمان نوزادی دخترم یه سولی نامی اومده بود گفت ایجور کن بلاک کردم نکبت رو 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

تو گروه مون یهو وارد شد نمیدونم چه جور به همه اعضای گروه تو گیوی گفته بو اینجوری کنید همه از دم بلاک کردیم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
اره اره  خودشه

بلاک کن کتافت رو مگه بچه موش آزمایشگاهیه این یه سو استفاده گره 

من به دکتر بچمم گفتم گفت اینا مزاحمت های مجازی ان همش چرت گفته یعنی چی روزی دوبار عوض کن من بچم روزی 4. 5 بار عوض میمردم آخرم عفونت اداری شدید گرفت. این همه چی مزخرف مبگه

عکس بچه رو چند بار خواست  ازم   ینی میخواد چیکار با عکس بچم 😭😭😭

خواهر گلم حتما یه غلطی مبکنه چرا بلاک نمبکنی