کلا دختر پسر به هم نمیسازن همین خواهرت بیشتر بهت میسازه داداش داشته باشی یعنی یکی هس باید هر دقبقه ...
اصنماینطور نی😌
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعواهای خواهر برداری که از سر عشق و بازیه😂 تک فرزندی چطوریه؟اذیت نمیشی؟جدی دوست نداشتی خواهر برادر ...
من که خیلی دوست دارم نه با کسی دعوا می کنی نه کسی بهت کار داره من اکثرا خونه تنهام خوبه فقط بدیش اینه که یه سریا این طورین تو که داداش نداری نمی فهمی و ... و گرنه خیلی خوبه
لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم. فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
اینا خیالاتن با داداشت بری بیرون و کیف کنی باهاش داداش یعنی پدر دوم
نیس🙂بستگی به تربیتش داره
این رو ام باور دادم سخت گیری های برادر سر تعصبی بودنشه
اصندخترا برادرو میخوان برا گیر دادنش😌
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)