2777
2789
عنوان

کودک ازاری

276 بازدید | 14 پست

❌❌❌ موارد از مصادیق کودک آزاری 

1🔸قرار دادن کودک در مکان‌های ترسناک 

2🔸محروم کردن کودکان از بازی و تفریح 

3🔸تنها گذاشتن کودک در منزل

4🔸اخراج از منزل و طرد کودک

5🔸اجازه گریه نداشتن و کنترل احساسات کودک

6🔸عدم ارتباط چشمی و گوش ندادن به کودک

7🔸مسخره کردن و ایجاد حس حقارت در کودک

8🔸طرد و آزار کودک با جنسیت غیر دلخواه

9🔸سرزنش و ملامت کودک در حضور دیگرا

10🔸بی‌توجهی به بهداشت، تغذیه و پوشاک کودک

11🔸بهره‌کشی و توقعات نامعقول از کودک

12🔸استفاده از کودک برای تحریک جنسی بزرگسالان

13🔸محروم نمودن کودک از محبت و آغوش گرم

14🔸استفاده نادرست از داروهای خواب آور برای کودک

15🔸مشاجرات خانوادگی در حضور کودک

16🔸استفاده از الکل و مواد مخدر در حضور کودک

17🔸ضرب و شتم و تنبیه جسمی کودک..

نصف بیشتر اینا که کودک ازاری حساب میشه رو یا خودمون تجربه کردیم  مخصوصا دهه شصتیا😂 به عنوان روش تربیتی. یا برای بچه‌ها می‌بینیم حتی الان

شاید اصلا نتوانیم اینا کودک ازاری حساب میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

همه ی موارد اوکی هستن ولی مورد دوم رو باید اتفاقا کنترل کرد به خصوص توی خونه های آپارتمانی نمیشه به بهانه بازی و تفریح بچه دیگران رو اذیت کرد 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱- بچه تهدید به سیاه چال مدرسه یا حموم خونه می‌شد😐

۲-برای اینکه بی‌ادب نشه خیلی از بچه‌ها از بازی با هم‌سن‌هاشون محروم بودن

۳-منو خیلی تنها گذاشتن تو خونه همیشه هم از ترس سکته می‌کردم😐😂

۴- اگه اذیت کنی می‌دیم فلان هیولای معروف( ممد قلی و ...) ببرنت یا شب تو گونی می‌ذاریمت دم در

۵- اگه دعوات کردم حق نداری جلو بقیه گریه کنی خونه خاله نمونی نگو من گفتم بگو خودم دوست ندارم😐

۶- خیلی موقع‌ها حتی وقتی بچه حرف مهمی داره چون لچه‌ست بهش کسی گوش نمی‌ده.بعد توقع داریم اگه مشکلی پیش اومد بیاد بهمون بگه

۷-اینم زیاده برای سرگرم کردن خودشون بچه رو به تمسخر می‌گرفتن هنوزم شاید باشه.

۸- معمولا وقتی بچه دختر بوده خیلی تفاوت قائل می‌شدن☹️⁩

۹-اینم که تو مهمونیا زیاد اتفاق می‌افته 

بقیه‌اش هم که دیگه خیلی وحشتناکی حرفی برای گفتن ندارم🚶

همه ی موارد اوکی هستن ولی مورد دوم رو باید اتفاقا کنترل کرد به خصوص توی خونه های آپارتمانی نمیشه به ...

بازی که فقط بازی‌های پر سروصدا نیست. و اینکه برای همیشه یا اکثر مواقع از بازی محرومش نکردید. آنقدر که بشه گفت این بچه اصلا بازی نمی‌کنه 

من تا ۹😐😂😂😂😂

اون موقع اینا جزو تربیت بود الان شده کودک آزاری 😂😂😂

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
از بس بچه‌ها زیاد بودن نمی‌دونستن چکار کنن😐😂

آفرین😁

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
خوب ببرن بیرون-پارک-فضای سبز.من هر روز بچه هام رو میبرم.

درکنار اینها بعضی بچه ها با وجود بیرون رفتن تو خونه هم دوست دارن شیطنت کنن منع کردنشون کودک آزاری حساب نمیشه

بازی که فقط بازی‌های پر سروصدا نیست. و اینکه برای همیشه یا اکثر مواقع از بازی محرومش نکردید. آنقدر ک ...

منم منظورم بازی های پرسروصدا هستش شاید از نظر بچه وقتی دوست داره توپ بازی کنه تو خونه یا بدوبدو کنه والدین وقتی منع میکنن سختگیری حساب بشه ولی بعضی بچه ها انرژی بالایی دارن و حتی با وجود بازی تو پارک هم دوست دارن تو خونه بازی کنن و سروصدا کنن این منع کردن از نظرم کودک آزاری نیست

درکنار اینها بعضی بچه ها با وجود بیرون رفتن تو خونه هم دوست دارن شیطنت کنن منع کردنشون کودک آزاری حس ...

نه اون آموزش قانون و مقررات هست.یعنی بچه باید یاد بگیره تو آپارتمان نباید توپ بازی کنه مثلا.

نه اون آموزش قانون و مقررات هست.یعنی بچه باید یاد بگیره تو آپارتمان نباید توپ بازی کنه مثلا.

دقیقا همینه ولی گاهی اوقات بچه ها به اشتباه اینو با آزار پدر و مادر اشتباه میگیرن