2777
2789
عنوان

قد و وزنتون چقده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم شوهرم

😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واااای ببخشید

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
وااااااای خواهر من فقط میخوام بشم۵۵ دیگه اونقدر چاق نمیخوام اره دقیقا بعد جالبیش اینه ک شکم میاریم ...

آره آفرین این درسته آخه فقط بحث لاغری نیس من خودم ب شخصه اصلا جون ندارم

من ۱۶۴ ۵۵ 😐چ همتون بلندید😐من کوتام؟😐😐

نههه قدت بلنده ک🤩

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
قد۱۵۶😕 وزن۵۵😶 چاقم آیا🤔

نه اصلا

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
منم ید ۱۶۰ وزن ۵۴ لاغرم فک میکنم 

اوهوم منم وزنم مث تو فقد قدم ۱۶۷

این و ک‌ همه میخورن ولی کوتاه هستن بعضی ها چرا حق 👻😂

😂⁦👍🏻⁩

چوب خشک میباشم قد۱۵۸ وزن۴۸ رفتم دیشب قرص کلاژن و سرلاک خریدم امروزم شوهرم بیاد برم مولتی ویتامین ...

انشاالله🤩

هعی دوستم بخدا من دختری بودم اینقد شاد64کیلو وزنم بود هیچی نمیتونست ناراحتم کنه بایه انتخاب اشتباه ک ...

عزیزم بیخیال شو واسه خودت زندگی کن ی انگیزه برای زندگی و خوشحال بودن پیدا کن اگه بچه داری ب اون فک کن یدونه از بهترین انگیزه های زندگی هس

بعضی وقتا دیگ کلا نمیتونم تحمل کنم ولی طلاق هم کم حرفی نیست  طلاق بگیرم که میدونم عمرن طلاق ام ...

من قبل دخترم سال96یه بارداری خارج ازرحم داشتم چقد ناراحتی کردم وغصه خوردم وبه خداگله میکردم الان دخترم هست وتازه فهمیدم خدا یه چیزمیدونست که منتظرنگهم داشت واون بارداری رو قسمتم کرد الان میفهمم که دیرشده

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
منم قدم ۱۶۸  وزنم ۵۳ 😁 مثله همیم تقریبا  پاهات لاغره؟؟؟؟؟

آره منم وزنم همین حدود ۵۳,۵۴ هس😁💛پاهام آره لاغره ولی نه زیاد ،لاغره  متوسط رو به پایین😂

عزیزم بیخیال شو واسه خودت زندگی کن ی انگیزه برای زندگی و خوشحال بودن پیدا کن اگه بچه داری ب اون فک ک ...

گلم اون منو نمیزارهولم نمیکنه من کاری به کارش ندارم اونه که ول کنم نیست

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍