2777
2789
عنوان

قد و وزنتون چقده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 184 پست
چوب خشک میباشم قد۱۵۸ وزن۴۸ رفتم دیشب قرص کلاژن و سرلاک خریدم امروزم شوهرم بیاد برم مولتی ویتامین ...

منم هم قد توام تقریبا وزنمم ازت کمتره اما سعی کن اصولی و با ورزش چاق کنی چون تو قد ما معمولا چاق بشیم گرد میشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دخترت زندگی کن  نمیدونم سعی کن ببین از چیه چیزی بدش میاد  میدونی همه مشکل دارن منم ...

توروخدااول ببین میتونی تحملش کنی یانه بعد باردار شوچون وقتی بچه باشه دیگه محکوم به ادامه زندگی هستی باهاش

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
دقیقا همینطور شدم گلم من هروز اعصاب خوردی جدید دارم تاوقتی پیش این احمقم کارم همینه

بیخیال شو خودتو نباز بخدا گریه میکنیم زیره چشامون چرک میشه دورش سیاه میشه وزن کم میکنیم یکم هم بگزره افسردگی

سعی کن خودتو شاد کنی با اهنگی یا رویا هایی که تو سرم موقع کار  میبافم

منم هم قد توام تقریبا وزنمم ازت کمتره اما سعی کن اصولی و با ورزش چاق کنی چون تو قد ما معمولا چاق بشی ...

وااااااای خواهر من فقط میخوام بشم۵۵ دیگه اونقدر چاق نمیخوام

اره دقیقا بعد جالبیش اینه ک شکم میاریم

سرلاک و قرص کلاژن گرفتم ک صورتم چاق بشه

مولتی ویتامینم بگیرم برای اشتهام

ورزشم کنم

یه پارچ ابم کامل گذاشتم کنار که این اب تا شب تموم کنم

تصمیم جدی برای چاقی گرفتم

همش لاغریمو مسخره میکنن

بیخیال شو خودتو نباز بخدا گریه میکنیم زیره چشامون چرک میشه دورش سیاه میشه وزن کم میکنیم یکم هم بگزره ...

شاغلی؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
وااااااای خواهر من فقط میخوام بشم۵۵ دیگه اونقدر چاق نمیخوام اره دقیقا بعد جالبیش اینه ک شکم میاریم ...

خوب قرص کلاژنو تازه شروع کردی؟

میشه بگی تاثیرداشته یانه

۱۶۹

۵۲

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
توروخدااول ببین میتونی تحملش کنی یانه بعد باردار شوچون وقتی بچه باشه دیگه محکوم به ادامه زندگی هستی ...

بعضی وقتا دیگ کلا نمیتونم تحمل کنم ولی طلاق هم کم حرفی نیست 

طلاق بگیرم که میدونم عمرن طلاق ام نمیده ازش جدا بشم بعد اینم نمیدونم که گیر چه ادمی میوفتم پس باید زندگی کنم

من از بعضی از اخلاقاش خوشم نمیاد بعضی هاش خوبه بازم نمیدونم ک حکمت خدا چیه فعلا بچه نمیده بهم

۱۹۷ ۸۷

ایول بابا شوهرت چقده خودت ۱۹۷😂😂😂😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

قد ۱۷۰ 

وزن ۵۵

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£