2777
2789
فک کنم فردا اول ماه رمضون هست ولی ایران همیشه یه روز بعدش میگه

ای بابا کددم ماهیو دیدی ۲۸روزه باشه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم فقط میدونم کشورهایی عربی فردا رو اول ماه رمضون اعلام کردن ولی ایران همیشه میگه باید ماه رویت بشه هر سال همینو میگن بعد معلوم میشه که روز قبل ماه رمضون بوده

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

امروز بیست و نهم شعبان هم تقویم عربی هم مال ایران کشورهای عربی ترکیه افغانستان یعنی کلا کشورهای همسایه و حتی مصر هم احتمالا فردا ماه رمضان

هیچکدوم فقط میدونم کشورهایی عربی فردا رو اول ماه رمضون اعلام کردن ولی ایران همیشه میگه باید ماه رویت ...

ما هم هر سال با کشورهای همسایه روزه میگیریم فقط کشورهای عربی نیستن که یک روز زود تر از ایران روزه میگیرن حتی ترکیه افغانستان تاجیکستان آذربایجان اینا هم همیشه با همون کشور های عربی روز اول ماه رمضان اعلام میکنن

امروز بیست و نهم شعبان هم تقویم عربی هم مال ایران کشورهای عربی ترکیه افغانستان یعنی کلا کشورهای همسا ...

خو الان باید کدوم ماه یه روز کمتر بشه کی اینو تعیین میکنه؟

ما هم هر سال با کشورهای همسایه روزه میگیریم فقط کشورهای عربی نیستن که یک روز زود تر از ایران روزه می ...

یعنی فردا دیگه نمیگی نیت روزه یوم الشک 

نه من اهل سنت هستم ما روزه شک یا پیشواز ماه رمضان نداریم

اها منم روزه شک نمیگیرم،ولی نمیدونم فردا نیت چی کنم اصلا