2777
2789
عنوان

چه رسم بدی بود ( خاطرات کودکی)

7460 بازدید | 189 پست

من تو بچگی یه پسر عمه داشتم که عمه ام همیشه می گفت  تو عروس منی . منم تو خیال خودم همیشه عروسش بودم .

پسر عمم هم بهم علاقه داشت اینو از نگاهاش و رفتاراش میفهمیدم

بزرگتر که شدیم اون حرفا تموم شد دیگه کسی به من نمی گفت تو عروسمی ولی من همون حس و به پسر عمه ام داشتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه ام می خواست دختر خواهرشو بگیره 

ولی پسر عمه ام منو می خواست البته که مستقیم به من چیزی نگفته بود  ولی من از دهن این و اون میشنیدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

کاش پدر و مادرتون همون دوره بچگیتون  واکنش نشون میدادن به این قضیه و حرفا و اجازه نمیدادن عمه اتون عروسم خطابتون کنه🥺

الان پسرعمتون  حسش چطوره نسبت به شما ؟

🧸🤎

سالها گذشت و من عاشقش بودم هر شب با فکرش و عشقش می خوابیدم و کلی گریه می کردم 

زن عمومم همیشه به من میگفت یعنی هنوزم میگه

گفتن فایده نداره بیان بگیرن اگه راس میگن

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

مامانم دل خوشی از عمه ام نداشت و دوست نداشت دختر به فامیل بابام‌بده . ولی من .....

یه شب عروسی یکی از پسرعمه هام بود شب که بر گشتیم خونه مامانم اومد پیشم گفت رضا اومده گفته زندایی می خوایم بیایم خونتون مامانم راضی نمیشه