2777
2789
عنوان

حال این روزهای من

193 بازدید | 6 پست

حال این روزها ی من مثل یک خواب طولانی هست دارم خواب میبینم یا بیدارم؟سرنوشت من چی میشه؟انگار توی خلسه هستم،گاهی به خودم میام میگم من کی هستم؟کجا بودم تا الان؟باید چیکار کنم بعد از این؟

کی دوست داره همه ی این سالهایی که گذشته خواب باشه و از خواب بیدار شده ببینه اصلا چیزی به اسم دینا وجود نداره و توی یک‌ عالم دیگه هستیم و همه ی این چیزهایی که گذشته توی خواب بوده،میشه یعنی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
سلام عزیزم.حالت خوبه؟در جریان تاپیک هات بودم. گفتم حالتو بپرسم.اگه دوست داشتی بگی چیکار کردی. انشا ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبین 

بعد از اینکه همسرم گفت جدا بشیم من وکیل گرفتم  و مهریمو اجرا گذاشتم برادر همسرم و خودش تا مدت ها زنگ میزدن و تهدید میکردن تا من قانونی اقدام نکنم و توافقی قبول کنم که حدا بشیم 

اما من کوتاه نیومدم 

همه چی توقیف شد  

اونا هر راهی رفتن و هر تهدیدی که کردن من کوتاه نیومدم برادرش گفت یکیو اجیر میکنیم بیاد ضربه بزنه بهتون و خیلی حرفای دیگه 

تا اینکه از چند روز قبل دیگه میگن سازش کنیم 

همسرم میگه برگرد خونه  

گفتم فقط در صورتی که خونه رو بزنی به نام من برمی‌گردم ولی میگه نمی‌زنم 

اینکه الان میگن سازش نقششون هست میخوان خونه و ماشین از توقیف آزاد بشه 

منم گفتم غیر ممکن هست که برگردم فقط در صورتی که خونه به نامم بزنی برمی‌گردم 

از نظر خودم دیگه کار تموم شده هست و راه برگشتی نیست 

وکیل هم دادخواست داده واسه مزایده خونه تا ببینم خدا چی میخواد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مرسی شما خوبین  بعد از اینکه همسرم گفت جدا بشیم من وکیل گرفتم  و مهریمو ...

عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره.

به هیچ وجه گول حرفاشونو نخوری با اونهمه تهدید و آزار و اذیت هیچوقت سازش نمیکنن نقششون هست حتما.

حق و حقوقتو تمام و کمال بگیر بذار بفهمن زرنگ نیستن.  عمر و جوونیتو الکی نذاشتی برای اون زندگی که دست خالی ازش بیرون بیایی.

میدونم پول و ثروت هیچوقت جای عمر از دست رفته و جوونی آدمو نمیگیره ولی حداقل میتونه تسکین باشه و کمکی باشه که بتونی زندگی جدیدی برای خودت بسازی.

بذار طرف مقابلت هم حسابی ادب بشه بفهمه که نمیتونه با زندگی کسی بازی کنه و راحت کنارش بذاره.هرچی سرش بیاد حقشه.

اگه تهذید میکنن و یا آزار اذیتی دارن حتما به وکیلت بگو و شکایت کن.

کوتاه نیا اصلا.

بخدا بعد طلاق هیچ کس نمیاد دست آدمو بگیره خودت باید به فکر خودت باشی.

یه سوال هم داشتم ببخشید میپرسم.

شما گفتین همسرتون مشکل ناباروری داشتن ولی جنین فریز کردین.

اگه این مشکل و داشته باشیم ماهم میتونیم بچه دار بشیم؟

عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره. به هیچ وجه گول حرفاشونو نخوری با اونهمه تهدید و آزار و اذیت ...

بله میتونین اقدام کنید 

همسر من تعداد اسپرمش کم بود حرکت اسپرمش هم کند بود ،مورفولوژی یعنی شکل ظاهری اسپرمش هم ایراد داشتمن چند سال قبل اقدام کردم 

به بیمارستان مادر و کودک شیراز مراجعه کردم تیم پزشکی آی وی اف تجویز کرد 

آقا یک آزمایش اسپرم میده و اسپرهای خوب جدا میشه 

خانم هم دارو استفاده می‌کنه تا رحم تخمک بیشتری نسبت به حالت عادی تولید کنید با سونوگرافی دکتر تشخیص میده که عمل تخمک کشی کی انجام بشه بعد از تخمک کشی همون روز آقا هم اسپرم میده  

اسپرم و تخمک توی محیط آزمایشگاه تبدیل به جنین میشن و فریز میشن 

[QUOTE=233624601]عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره. به هیچ وجه گول حرفاشونو نخوری با اونهمه تهدید و آزار و اذیت ...[/QUOTمن هجده تا جنین داشتم که تبدیل به ۶ سیکل سه تایی شد 

۳ بار انتقال دادم که نتیجه نگرفتم 

۳ سیکل سه تایی دیگه دارم 

همسرم چند سال اخیر دیگه راضی نشد انتقال بدم 

[QUOTE=233625413]بله میتونین اقدام کنید  همسر من تعداد اسپرمش کم بود حرکت اسپرمش هم کند بود ،مورفولوژی یعنی شکل ...[/QUOTE

ممنون عزیزم.

انشالله خدا همون چیزی که میخوای و بهت بده مسیر زندگیت هموار و قشنگ باشه.بهترین ها نصیب قلبت🌹🌹🌹