2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه هم رفته بودم درمانگاه خواستم برم دستشویی دیدم در باز نمیشهه چندبارم در زدم هیچکسسس صداییی نداددد 

منم داشتم میپوکیدممم دیگه با لگد رفتم تو در یهووو یه پسره هنو زیپ شلوار نبسته پریددد بیرون رفت تو دیوار😑 منم محو شدم تو افق خلاصه بعد از انجام عملیات 

نوبتم شد برم تو اتاق دکتر.....رفتنم همانا و چشم تو چشم شدن با پسری جوااان که گویا اقای دکتر هم بودن همانااااا اصلا یجور نگام کرد که انگار میگفت خر خودتیییی😐🤯

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
یه بار دیگه هم رفته بودم درمانگاه خواستم برم دستشویی دیدم در باز نمیشهه چندبارم در زدم هیچکسسس صدایی ...

من با آجیم و خانواده میرفتیم کوه با گروه یه بار همون بار اول یه جا وایسادن برای دستشویی و اینا بعد ماهم رفتیم دستشویی حالا مردونه زنونه جدا نبود بعد اونجا دوتا دستشویی بود یکی که قفلشخراب بود اون یکی آجیم اومد بازش کنه نشد یکی محکم زد به در دستشویی که من از جام پریدم یهو یه مرده از اون تو صدا داد آروم باشید خانم الان درمیام حالا این که هیچی وقتی در اومد فهمیدیم لیدر گروه بوده

18 19 سالم که بود رو پسر خالم کراش داشتم بعد همه نشسته بودن من داشتم حاضر میشدم برم بیرون رفتم جلو آینه رژ بزنم که ناخودآگاه و بدون اطلاع قبلی بلند گوزیدم، اصلا نفهمیدم چی شد😰 وای خیلی بد بود هیچ جوره نمیشد جمعش کرد 😭

آقا من اینو قبلا هم تعریف کرده بودم 

رفته بودیم مسافرت، بعد چند خانواده ای میریم گردش 

، آقا شانس من و دخترداییم پری بودیم، اصلا زهرمارمون شد😂بعد جایی ک بودیم رو کرایه کرده بودیم چون لب آب بود،  چند خانواده دیگه هم اونور و اینورمون بودن، منتها ما وسط، خلاصه دخترداییم میخواست نوار عوض کنه، میریم دسشویی این بدبخت نمدونه نوارش کجا بندازه همونجوری میاد بیرون ی سفره پلاستیکی بیرون دسشویی بود اینم بلندش میکنه ک هعی میپیچه دور نوار 😂منم خنده و مسخره بازی😂 واااای یهو دختر داییم ک برمیگرده میبینه پسر رو ی رود کوچیک نشسته بود شاهد تمام صحنه ها ما هم بود منتها خودش زده بود کوچه علی چپ، از شانسمون وقتی هم برگشتیم پسره هم با خانواده جفت ما رو کرایه کرده بودن اصلا هعی خجالت می‌کشیدیم ی وضعی بودا😂😂 آخر قیمت قایق رو از دختر داییم پرسید😂لعنتی اونا ظرف شویی داشتن، ولی ما نه، نذاشتن ما ظرفامون بشوریم باهاش🥲😂

فعلا...😇👋🏻

آخرای مراسم عروسی دختر خالم ، مادر عروس منو دید بغلم کرد و شروع کرد تعریف و تمجید کردن از من، هر دومون رو زمین نشسته بودیم که نمی دونم چرا دهنم باز شد و تفم که خیلی خیلی گنده بود افتاد رو دامن خالم، اونم متوجه نشد و همین جور داشت ازم تعریف میکرد، منم مونده بودم چی کار کنم، یه بالشت که نزدیکم بود برداشتم و گذاشتم رو پای خالم که تف رو خشک کنه و بعد خودمم لم دادم روش که مثلا دارم ابراز محبت دارم میکنم😕🤕🤤

اون موقع اشهد خودت رو نخوندی؟🤨

نمیدونم فازم چی بود بنده خدا کاریپ نکرده بود کسیم چیزی نکفت 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱