2777
2789
من خونه مادر شوهرم بودم خاله و دایی شوهرمم بودن  شوهرم ی لیوان آب آورد برام.. بعد ک خوردم ب صو ...

واااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂 
یه شیخ اومده بود مدرسه از وقتی وارد شد زدم زیر خنده کلاس ترکیدع طرف میخواست بیرونم کنه    

وای😂😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه رمضون از طرف شرکت دعوت بودیم رستوران  مدیر عامل یه نسبت خیلی دوری باهمسرم دارن اومد با ما ...

منم اولین بار که رفتم نامزدمو ببینم یکم سرما خورده بودم تا گفتم سلام ی حباب از دماغم زد بیرون 🤧😷

رسیدم مدرسه معاون پرورشی مدرسمون دستمو گرفت که ناخنامو ببینه کوتاهه یا بلند،بعد من فکر کردم میخواد دست بده(چرا انقدر اسکل بودم چرا باید با من دست بده؟😐😂😂)بعد اومدم دست بدم دیدم یهو جفت دستمو دید گرفت بالا که انگشتامو ببینه بعدم گفت چقدر بلنده؟😐😂ضایع شدم اومدم در برم که یه زنه دیگه که مسئول تفنگ زدن به پیشونی(تب گیری با تب سنج 😐😂)بود گفت کجا میری و من دوباره برگشتم تبو گرفت و بعدم با سرعت حت دویدم محوشم

من خونه مادر شوهرم بودم خاله و دایی شوهرمم بودن  شوهرم ی لیوان آب آورد برام.. بعد ک خوردم ب صو ...

نگم برات 

تومهمونی بودم نشسته بودم زمین یه متکا دستم بود

یهو غیراردی پرتاب کردم تو سینی چایی😐😐🤣🤣🤣

بخدادست خودم نبود

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
منم اولین بار که رفتم نامزدمو ببینم یکم سرما خورده بودم تا گفتم سلام ی حباب از دماغم زد بیرون 🤧😷

وای خدای من این دیگه فاجعه بود😥😥😂😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

وای این خیلی بده مخصوصا وقتی کمی سرما خوردی میری جایی خودت میگیره میخندی شدید یهو یه حباب گنده میزنه بیرون شرف آدم میره کف پاش🙄

نگم برات  تومهمونی بودم نشسته بودم زمین یه متکا دستم بود یهو غیراردی پرتاب کردم تو سینی چایی ...

چه مداد  خودکار هایی که همینطور غیر ارادی از دست من پرت نشده و رو میز معلما و نزدیک چش و چارشون نیفااده😐😂😂😂

چه مداد  خودکار هایی که همینطور غیر ارادی از دست من پرت نشده و رو میز معلما و نزدیک چش و چارشون ...

😂😂😂😂واقعاچرا

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
چه مداد  خودکار هایی که همینطور غیر ارادی از دست من پرت نشده و رو میز معلما و نزدیک چش و چارشون ...

من حالا یه بار انقدر ضایع بودم نمیدونم چه فازی داشتم کلاس اول هی به خانم معلمم میگفتم من عید میام خونتون آخرش هم عید رفتم عید دیدنی خونه معلمم🙄😬

مننن وایییی یه پسرا فامیل کراشم بودددد بعد منم داشتم تو آشپزخونه ته دیگ میخوردم حالا هیچکسممم نبودا یهو دیدم دخترعمم که شریک خرابکاری هام هست داره هی اشاره میکنه منممم خررر نفهمیدم بهش گفتم چته خاک برسرت؟ همین که برگشتم پسررو دیدم پشت سرم با یه لبخند داره نگام میکنهههه نگاش میگفت دیدی مچت رو گرفتمممم😐

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد