2777
2789
عنوان

ب نظرتون شرایط بچه داری رو دارم؟

121 بازدید | 11 پست

متولد ۸۰ هستم 

دوساله ازدواج کردم حدودا

شوهرم ۲۹ سالشع اخلاقش خوبه مهربونه فقط یه وقتایی قاطی میکنه زود عصبی میشه

با مادر شوهر زندگی میکنم

بچه خیلی دوس دارم شوهرمم دلش بچه میخواد اما همین تازگیا از کارش بیکار شده و الان درآمدش زیاد نیس 

نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

بنظرم صلاح کارو خودت بهتر میدونی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سنت کمه عزیزم 

زوده واقعا 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
حدودا چ سنی مناسبع

ببین واقعا نمی‌دونم شرایطت رو اما من خودم 27 سالگی آوردم باز میگفتم کاش دیر تر میاوردم 

واقعا بچه داری سخت تر اونی هست که فکرش رو بکنی 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
میشه دلیلشو بگی بهم

اول سنتون‌کمه برای مادر شدن،

دوم دوسال ازدواج‌کمه برای رسیدن به فرهنگ مشترک،

سوم بایدمسئله زود عصبانی شدن باید حل بشه مورد مهمیه،

چهارم مستقل نبود خیلی مهمه و سختی داره بعد بچه،

پنجم همسرتون بیکار شده و درآمد پایین و بچه یک ثبات اقتصادی میخواد،

ششم هیچی از میزان علم و‌آکاهیت از والد گری و فرزند پروری نگفتی،وقدر مطالعه کردی و آیا به تفاهم نسبی برای تربیت با شوهرت رسیدید