2777
2789
عنوان

دمنوش برای صبح

195 بازدید | 13 پست

لطفا یه دمنوش معرفی کنی مناسب صبح ها باشه

و اگ برند خاصی هم میدونید که دمنوش هاش خوبه بگید ممنون✨🌼

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خودت طبیعی و تازه درست کن . کارخونه ای نخور

طبیعی چجوری درست میکنن؟ 

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
طبیعی درست کن

طبیعی رو چجوری درست میکنن

خودت دمنوش درست کن. از عطاری گیاهشو بگیر خودت دم کن. طعم و عطرش خیلی بهتر از کارخونه‌ای‌هاست. 

سیب، هل، عناب، گل گاو زبان، بهارنارنج، بابونه، اسطخودوس، سنبل‌الطیب، دارچین، زعفران، زنجبیل، به، به‌لیمو ... هر کدوم از اینا رو هم میتونی تک تک دم کنی، هم میتونی بعضی‌هاشو با هم ترکیبی درست کنی. 

خودت دمنوش درست کن. از عطاری گیاهشو بگیر خودت دم کن. طعم و عطرش خیلی بهتر از کارخونه‌ای‌هاست.  ...

خیلی ممنون🌹اگ میشه بگید کدومشو میشه باهم ترکیب کرد

طبیعی چجوری درست میکنن؟  

من خودم میوه هایی مثل سیب و به و کیوی خشک کردم . بعضی اوقات تو دمنوشام استفاده میکنم . زنجبیل هم که میتونی تازه‌اش رو خرد کنی .‌ حالا مثلا میخوایم دمنوش بابونه ، هل و دارچین درست کنیم . خشک شده ی اینا رو توی قوری میریزم به همراه آب میزاریم رو سماور تا قشنگ مزشون رو پس بدن و دم بکشه . هل رو زیاد نریز چون عطرش زیاده . علاوه بر دونه هاش ، پوستش هم عطر داره پس دور ننداز