2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه؟

بخاطر اینک هر چقدر درجا میزنم خودم و شوهرم و دخترم همسان بقیه باشیم بدتر له میشیم خسته شدم دیگ جاریم همشون ماشین دارن و رانندگی میکنن ولی منی ک ده ساله گواهینامه دارم هنوز نمیتونم رانندگی کنم همشم تقصیر شوهرمه واسه این چیزا خانواده شوهرم واسم کلاس میزارن 

بخاطر اینک هر چقدر درجا میزنم خودم و شوهرم و دخترم همسان بقیه باشیم بدتر له میشیم خسته شدم دیگ جاریم ...

آخی.... عزیزم برات دعا می کنم..

یکی مثل من چشماش هرشب از عشقت بارید 💔🥀🙃
آخی.... عزیزم برات دعا می کنم..

چهار روزه شهرستانیم روز اول بحث کردیم سر این موضوع باهام ی  بارم حرف نزده تو این چند روز دارم روانی میشم از خونسردیش یکساله بیرون درنمیومدیم حالا ک درآوردیم اینجوری . مجبوری خودمو ميندازم با جاریم میرم اینور اونور . با بچه یکساله . جاریم فهمیده قهر کردیم امروز میگه شوهرت کلا مجردی میره گردش خوش میگذرونه 

چهار روزه شهرستانیم روز اول بحث کردیم سر این موضوع باهام ی  بارم حرف نزده تو این چند روز دارم ر ...

حستو میفهمم درکت میکنم ماهم همیشه همینیم..

یکی مثل من چشماش هرشب از عشقت بارید 💔🥀🙃
منم حالم شوهرم بهم میخوره از عشق و محبت و احترام چیزی واسش کم نذاشتم اما اون ...

دفیفا.  جاریم از من ۶ سال کوچیکتره ب من محل نمیده انتر با هر کی از خانواده شوهرم یا هر کسی ک ارتباط دارم ی سوال میپرسم هیچکس جواب نمیده باید ده بار بپرسم بعد با قیافه جواب بدن