2777
2789

سلام بچه ها خوبید؟ببینید لپ تاپ من ویندوزش ۷ هست،الان میخواستم ارتقاش بدم خودم هر کار کردم نشد که نشد،اگه بخوام به ویندوز ۱۰ ارتقاش بدم چقدر میشه به نظرتون؟بعد میتونه بیرون واتساپ و تل بریزه برام؟جیگرم کبابها از ساعت ۲ نشستم دارم تلاش میکنم،نمیشه که نمیشه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
اره میشه تل وواتساپم بریزه،فک.نکنم زیاد بشه نهایت صدتومن دیه فقد ببین تو نت بزن لبتابت به ده میخوره ...

مرسی عزیزم،عه راست میگی؟خیلی خوبه که اگه ۱۰۰ بشه،چه جوری بزنم؟لپ تاپم لنوواست ولی خیلیییی قدیمیه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اصلا با ویندوز ۱۰ راحت نیستم۷ خیلی بهتره

اخه با ۷،هیچ برنامه ای نمیشه نصب کرد،الان اومدم واتساپ و بریزم گفت نمیشه،مثل اینکه شرکتش دیگه از ویندوز ۷ پشتیبانی نمیکنه