2777
2789

سلام دوستان بیاید صحبت کنیم درباره اینکه با توجه به تجربیات الان اگر به گذشته بریم کدوم کارو میکنید یا نمیکنید؟ علتشم دوست داشتین بگین😁

به خیلی از ادما و حرفاشون اهمیت نمیدم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج قانع و کم خرج نمیبودم

نمیزاشتم شوهرم بفهمه پولی دارم

چون الان سختشه برام خرج کنه 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

هیچی . 

همیشه کاری میکنم و حرفی میزنم که پشیمون نشم و نگم ای کاش زمان به عقب برگرده ‌ 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
قطعا ازدواج نمیکردم اونم تو سن کم 🥲

چند سالتون بود؟👀

و اینکه چرا به نظرتون ازدواج تو سن کم خوب نیست میتونین یکم توضیح بدید تا اگر کسی سن کم داره بتونه تجربیات شما بهش کمکی کنه؟💖

( من خودم نظری ندارم تجربه نکردم نمیدونم😂) 

ب شوهرم نمیگفتم یا نشون نمیدادم چیا ناراحت م میکنه

چون کردتش نقطه ضعف م سو استفاده میکنه 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹
دو سال پیش وارد اون برنامه نمیشدم  که وارد رابطه مجازی بشم و تهش بفهمم دو سال بهم دروغ میگفته ...

خیلی سخته😞

درک میکنم😞

منم به گذشته برگردم هیچ وقت پی اون پیام رو نمیگیرم😞

( با دیدن یه پیام یه عشق یک طرفه به وجود اومد واقعا به گذشته برم نمیذارم پای این ماجرا باز شه)

هیچی .  همیشه کاری میکنم و حرفی میزنم که پشیمون نشم و نگم ای کاش زمان به عقب برگرده ‌

چ جالب 😐

چه عالی😁 خوش به حالتون😁

☺☺☺☺☺ قربونت 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .