2777
2789

شوهرم قبل من عاشق یه دختری از اقوامشون بود دختره بهش خیانت کرد تو دوستی و خانواده شوهرمم مخالف بودن نشد برسن بهم اون دختره هم یبار جدا شده تو عقد الان بیوه ست

یبار پارسال مچ شوهرمو گرفتم که بهش پیام داده بود دعوا و قهر شد حق طلاق داد و به گوه خوردن افتاد تا به امروز دیگه چیزی ندیده بودم تا الان که یکی از اقوام عکس دختره رو استوری کرده بود تولدشو تیریک گفته بود شوهرمم دیده بود بعد دیدم اومده میگه برم یه پروفایل تبریک تولد جور کنم چند روز دیگه تولد داداشمه بزارم پروفایل منم به روش اوردم که استوری یارو رو دیده فهمیده تولدشه و میخاد برای اون دختره بزاره

در کمال ناباوری اصلا هاشا نکرد گفت میخواستم سر به سرت بزارم منم قهر کردم اینو میدونم هنوزم عاشق اونه

دیشب رفت سر کار منم این پیام هارو فرستادم

طبق معمول توجیه کرد صبح اومد خونه با یه بغل سرو تهشو هم اورد وقتی خوابید گوشیش رو برداشتم دیدم از اون استوری که عکس دخترست اسکرین شات گرفته مخفی کرده الانم گفتم بهش فقط سکوت کرد بعد که هی گفتم اخرم هاشا نکرد که گوشی خود به خود گرفته

تورو قران بگید چه کاری درسته از دیشب انقدر گریه کردم مردم دیگه نظرتون راجبه حرفای شات چیه

شماها جای من بودید چکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان خیانت اصلا دیدن یه چیز دیگس که خداکنه سر هیچ بشری نیاد

ولی از خدا میخوام هیچوقت تو زندگیت طعم خیانت نچشی گلم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

والا با این حرفات معلومه خودت از خداته ک طلاق بگیری اون بدبخت فقط خرف از داشتنت و نگه داشتنت میرنه تو ی ریزززز حرف از طلاق

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
مهریه نداره بده نمیخام بخاطر مهریه با من بمونه

دقت نکردی چی گفتم

به زورم که شده بگیر و برو

دهنشم سرویس کن

این هنوز دلش با اونه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

من باشم طلاق میگیرم مهریه ام میگیرم هرچی سهممه برمیدارم و میرم

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍