2777
2789

سلام بچه ها من مهر ماه تا اردیبهشت ماه تو یه رابطه فاب بودم، قصدمون جدی و ازدواج بود قرار بود با هم ازدواج کنیم همه خانواده اون اقا مطلع بودن؛ خیلی رابطه سالم و خوبی داشتیم جوری که دوستام و اشنایان حسادت میکردن و هر کسی دوست داشت یه سنگی بندازه توی راهمون.

من بی دلیل و خیلی یهویی سر یه دعوای خیلی کوچیک باهاش بحث کردم و کات کردم هر چقدر تلاش کرد قبول نکردم و بالاخره کات کردم هر طوری که بود.

یک ماه بعد از کاتمون فهمیدم یه پسری منو ۴ ساله زیر نظر داره و از همه چی من خبر داره حتی چیزایی که خودم نمیدونم
خلاصه؛ این اقا ۴ ساله به گفته خودش خیلی عاشق پیش منه و کلی گریه کرده و از همه سراغ منو گرفته و حتی میخواسته بخاطرم خودکشی کنه
همه اینارو توی نامه نوشته و به دستم رسوند

و مادرش هم برام تعریف میکرد

از همه مهم تر اینه که؛
تاریخی که نامه رو نوشته، دقیقاااا فردای روزی هست که من کات کردم😐💔

حالا سوال من از شما اینه
بنظر شما ممکنه انرژیش تاثیر گزار بوده باشه؟

یا ممکنه کارایی کرده باشه؟ ( چون از همه چی من اسم مادر و اسم خانواه همه چی اطلاع داره )

چون من خیلی یهویی و بی دلیل کات کردم و بعدش فهمیدم چقدر بچگی کردم و احمق بودم و مقصر بودم.

ممنون میشم نظر بدید

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ پسرا ام میتونن عاشق بشن

سوال منم هست😂

ولی این اقا اذیتم کرد مزاحم میشد حتی مزاحم خانواده و دوستامم شد 

خیلی میترسم خدایی نکرده کاری کرده باشه برام 

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

میگی الکی کات کردی خب میخواستی کات نکنی

میگی خ تلاش کرد جواب ندادی

چطور الان ک آتیش خاموش شده میگی بچگی کردم احمق بودم پس کسی کاری نکرده خودت جوگیر شدی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

باید ببینی به این چیزا اعتقاد دارن یا نه؟؟هیچی از هیچکس بعید نیست

اره اعتقاد دارن 

و پسره مزاحم خانواده و دوستام شده بود حتی

تا این حد پرو و ازارگره

سوال منم هست😂ولی این اقا اذیتم کرد مزاحم میشد حتی مزاحم خانواده و دوستامم شد خیلی میترسم خدایی نکرد ...

جالبهه چون من فکر میکنم پسرا قابلیت عاشق شدن ندارن چون تنها چیزی که می‌فهمن ..... هست

میگی الکی کات کردی خب میخواستی کات نکنیمیگی خ تلاش کرد جواب ندادیچطور الان ک آتیش خاموش شده میگی بچگ ...

بعدش من تلاش کردم نشد دیگه

بعد اینکه چرا تو زمانی که ما کات کردیم این دست به کار شده

پس ممکنه

الانم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چجوری میتونم درستش کنم

جالبهه چون من فکر میکنم پسرا قابلیت عاشق شدن ندارن چون تنها چیزی که می‌فهمن ..... هست

اره متاسفانه این نسل جدید اینجوریه 

بعدش من تلاش کردم نشد دیگهبعد اینکه چرا تو زمانی که ما کات کردیم این دست به کار شده

حواسش بوده پرس‌وجو کرده فهمیده کات کردین

ولی آدم قابل اعتمادی نیس با زبون خوش از خودت دورش کن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حواسش بوده پرس‌وجو کرده فهمیده کات کردینولی آدم قابل اعتمادی نیس با زبون خوش از خودت دورش کن

نه اخه اطرافیان من خبر نداشتن که من تو رابطه ام و کسی نمیشناخت

توکل بر خدا کن و ردش کن

جوابی ندادم گفتمم مزاحم نشید