2777
2789
عنوان

شوهرم و عشق چند سالش به یه دختر😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2744 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خودتو کوچیک کردی لازم نبود اینجوری بگی قشنگ مهریه تم بگیر و برو

نمیدونم چرا خیلی از زنا دنبال مهریه ان 

این اشتباهه 

وقتی دلت بشکنه دیگه پول ارزشی نداره 

واینکه زندگی ای که بخاطر ترس از مهریه و داشتن بچه باشه یه ذره هم ارزش نداره 

نمیدونم چرا خیلی از زنا دنبال مهریه ان  این اشتباهه  وقتی دلت بشکنه دیگه پول ارزشی نداره ...

مهریه رو باید بگیره تا به غلط کردن بیفته

بخاطر آینده ی بچه ش هم که شده باید بگیره

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Mohsen Yeganeh - Sarnevesht (320).mp3

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
والا با این حرفات معلومه خودت از خداته ک طلاق بگیری اون بدبخت فقط خرف از داشتنت و نگه داشتنت میرنه ت ...

بهترین کار و کرده از نظر من یجور گفتح ک انجار داره میگ ارزشی برام نداری اگ خیانت ازت ببینم 

یجاهم گف شاس دبارم بیشتره 

یعنی داره میگه اگرم طلاق بگیریم لیاقتموو نداتشی 

این باعث میشه طرفشم ب گوه خوردن بیفتح

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
مهریه رو باید بگیره تا به غلط کردن بیفته بخاطر آینده ی بچه ش هم که شده باید بگیره

نه اگه خودش میدونه که شوهرش نداره ک پرداخت کنه پس نمیخاد از ترس مهریه بمونه پیشش 

آدما باید دلشون باهمدیگه باشه نه فقط جسم

جدا بشی می تونی زندگی خودت و دخترت رو تامین کنی؟ شوهرت نفقه دخترت رو می ده؟ خانواده ازت پشتیبانی می ...

خانواده درست درمون ندارم دخترمو بهش میدم و میرم سرکار ولی از اخرم میدونم طلاق بده نیست

خانواده درست درمون ندارم دخترمو بهش میدم و میرم سرکار ولی از اخرم میدونم طلاق بده نیست

پس بی خیال بشین زندگیتو بکن پیگیر کارای شوهرتم نباش من با بچه ها موافقم شوهرت تو رو دوس داره اما از فکر اون دخترم نمی تونه بیاد بیرون.