2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شما بودین میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 42 پست
نه من هولش دادم و نزاشتم بغلم کنه و رفتم اونم پیام داد کلی عذرخواهی کرد و من خیلی سرد جوابشو دادم(چ ...

اگه دیگه باهم حرفی نزدید چیزی نگو چون فکر میکنه با این کار میخواید دوباره رابطه رو شروع کنید

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچ وجه احساسی بهش ندارم، فقط حس میکنم خیلی بهم کمک کرده و اگه تبریک نگم خیلی زشت میشه میگه ای ...

پس بیخیال بهش نگو تولد بیشتر ب کسانی تبریک میگن ک خیلی مهمن وس طرف ارزش دارن 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
نه به هیچ وجه احساسی بهش ندارم، فقط حس میکنم خیلی بهم کمک کرده و اگه تبریک نگم خیلی زشت میشه میگه ای ...

کدوم دختره؟؟ 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
چرا فقط یه بار سال نوی میلادی رو بهم تبریک گف و منم خیلی خشک جوابشو دادم و عید نوروزم تبریک نگف

پس وقتی تموم شده ،دوبارع شروع نکن

هوا برش میداره اونن

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊
بعدع دو سال و نیم دیگ میتونسته ابراز علاقه کنه دیگ😂

😂😂😂😂

آره ولی تو اون ۲ سال ارتباطمون فقط چتی بود

تازه یه دوس دختر داشته که بهش خیانت کرده بود و بعدش ازدواج کرده، تو کل دیدار اولمون فقط از اون قضیه صحبت کرد...

کسی که به دختری علاقه داشته باشه هیچوقت نمیاد تو قرار اول بشینه براش از دوس دختر قبلیش بگه هرچند ازش بد بگه😑😑

😂😂😂😂 آره ولی تو اون ۲ سال ارتباطمون فقط چتی بود تازه یه دوس دختر داشته که بهش خیانت کرده بود و ...

پسرا همینن کلا😐😑😂

حالا ک دوسش نداری تمومش کن برا همیشه

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊