2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم؟؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شما بودین میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا خلاصه کنم من رفتم و بعد از اون دیدار شروع کرد حرفای احساسی زدن و ابراز علاقه کردن منم چند بار ب ...

اوه اوه چ آتیشش تند بوده ماشاالله 

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

عزیزم پسرا اگه دوبار جواب سلامشونو دادی هوا برشون میداره هیچ وقت براعیچ‌کسی دلسوزی نکنید

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

نه به هیچ عنوان تبریک نگو ، بخصوص که سعی داشته از طریق افسرده نشون دادن خودش و حس ترحم شما کم کم از احساسات شما سواستفاده کنه، تبریک تولد می‌تونه بهانه ی خوبی برای شروع دوباره روابط باشه ، نگو بنظرم ، دور شو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نه من هولش دادم و نزاشتم بغلم کنه و رفتم

اونم پیام داد کلی عذرخواهی کرد و من خیلی سرد جوابشو دادم(چون چندین بار بهش تذکر داده بودم که ما فقط دوستیم نه بیشتر، و حس کردم اگه باهاش جدی برخورد نکنم اون هی ادامه میده و چه بسا من دلم بلرزه برا همین دیگه بهش رو ندادم بعد اون اتفاق)

خلاصه از اون اتفاق ۵ ماه میگذره و من امروز خیلی عجیب بود که خوابشو دیدم با این که اصلا و ابدا بهش فکر نمیکردم خیلی وقته که حتی تو فکرمم نمیاد، ولی دقیقا ۲ روز مونده به تولدش خوابشو دیدم که اومده بود خونمون و میخواست باهام حرف بزنه

حالا از صلح فکرم مشغول شده که تولدشو تبریک بگم دوباره روز از نو روزی از نو نشه؟

از یه طرفم خیلی هوامو داشت همیشه، اگه نگم بد میشه آره؟☹

نه من هولش دادم و نزاشتم بغلم کنه و رفتم اونم پیام داد کلی عذرخواهی کرد و من خیلی سرد جوابشو دادم(چ ...

چرا ت دوسش نداری؟

از اون خدافطی،دیگ هیچ پیام و چت و رابطع ای نبودهــ

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊

اگه پیام بدی یک درصد احتمال هست دوباره سیکل قبلی تکرار بشه      اگه میخوای رابطه رو باهاش ادامه بدی      بله پیام بده 

اما اگر نمیخوای رابطه رو ادامه بدی   پیام نده     چون ایشون پیام رو می‌تونه بر حسب علاقه و ادامه رابطه بدونه 

به هر حال اختیار با شماست 🌷

خیلی تازه همون دیدار اول تو کافه برام خرس هدیه گرفته بود😑 البته از اون کوچولو ها بعدشم هی ابراز ...

بعدع دو سال و نیم دیگ میتونسته ابراز علاقه کنه دیگ😂

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊