2777
2789

حدود ۲ سال و نیم تو یکی از مراسمای دانشگاه خیلی اتفاقی با یه پسره آشنا شدم، که همون روز از اینستا فالوم کرد و گه گاهی به استوریام ریپلای میزد و خیلی مودبانه نظر میداد (اون دانشجوی پرستاری بود و من پزشکی)

خلاصه یه مدت که گذشت فهمیدم افسردگی داره و به شدت تنهاست، اولین باری که تولدمو تبریک گف یه متن بلند بالا نوشت که چقدر خوبه باهات آشنا شدمو کاش خیلی وقت پیش باهات آشنا میشدم و...

منم اوایل باهاش با مخاطب شما حرف میزدم و چون دلم میسوخت براش سعی میکردم به این زندگی امیدوارش کنم...

هستین بقیشو بگم؟

بگو ولی میگم شاید پیام بدی وابسته بشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله بز بز ندارم

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

خلاصه بعد یه مدت بهم گف میشه بهم شما نگی؟ حس میکنم اومدم مشاوره درمانی اسممو بگو خواهشا

منم قبول کردم و بعد از اون رابطمون صمیمی تر شد

تا این که یه روز یه مشکل اداری برام پیش اومده بود و اون زنگ زد به اداره و پرسید و مشکلم حل شد( اون حرکتش خیلی برام با ارزش بود با این که خیلی هم کار خاصی نکرده بود ولی من یه جور خودمو مدیونش حس میکردم نمیدونم چرا)

خلاصه بعد یه مدت بهم گف میشه بهم شما نگی؟ حس میکنم اومدم مشاوره درمانی اسممو بگو خواهشا منم قبول کر ...

حتما تبریک بگو

گناه دارع‌

افسردس هنوزم؟

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊

و خلاصه بعد ۲ سال مجازی چت کردن یه بار ازم خواست باهاش برم کافه منو از نزدیک ببینه قبل رفتنم( آخه اون فارغ التحصیل شده بود و برگشته بود شهر خودمون ولی من هنوز از درسم خیلی مونده بود و باید برمیگشتم دانشگاه)

خلاصه من دو دل شده بودم برم یا نرم از یه طرف انقدر تو این مدت با کمک های کوچیک و بزرگش در مورد دانشگاه شرمندم کرده بود که نمیتونستم خیلی راحت بگم نه،

از یه طرفم میترسیدم اگه برم پیش خودش برداشت دیگه ای کنه و رابطه ی صرفا معمولیمون شکل دیگه ای به خودش بگیره که من اصلا نمیخواستم اینطور بشه

آقا خلاصه کنم من رفتم و بعد از اون دیدار شروع کرد حرفای احساسی زدن و ابراز علاقه کردن

منم چند بار بهش تذکر دادم که نمیخوام رابطمون شکل دیگه ای بگیره خواهشا دیگه از این حرفا نزن بهم

و اون گوشش بدهکار نبود

تا این که یه بار دیگه هم از نزدیک ملاقات کردیم و اون موقع خدافظی خواست بغلم کنه

آقا خلاصه کنم من رفتم و بعد از اون دیدار شروع کرد حرفای احساسی زدن و ابراز علاقه کردن منم چند بار ب ...

خبببب بغل کرد یا نع،،چیشد😂چ جالب شدا

جدی دوست داره؟

انقدمیریم‌بالا‌که‌کل‌دنیا‌ماروببینه‌:)🕊