2777
2789

سلام لطفا اگه تجربه ای دارین یا شنیدین کدوم دکتر گوارش کودکان خوبه؟ دخترم ۳ سالش تموم شده ۱۲ کیلوعه خیلی بد غذاش.چند روزه میگه دل درد دارم تو اردبیل گفتن بیارین واس اندوسکوپی ولی من دلم نمیاد به هردکتری بسپارم معدش زخم بشه توروخدا چاره ای بذارین جلو پام ممنون میشم 

بیارش تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان،پیش دکتر حسین علی مددی

شنبه،دوشنبه،چهارشنبه هستش،حواست باشه توبت بگیری 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مطمئن باش سردیش کرده. لبنیات بهش نده، نون هم سعی کن نون جو بهش بدی (نون تست جو توی مغازه‌ها هست) شیره انگور، شیره خرما، شیره توت یا انجیر، هر کدومشو داری، در طول روز یک یا دو قاشق بهش بده. 

منم پسرم توی اون سن بود همینطور شد، هر چی دکتر بردم خوب نشد، آخرش یه عطاری رفتم بچه رو دید درجا گفت سردیش کرده. شما هم اینا رو تست کن، دارو نیست که ضرر داشته باشه. مقوی هم هستن. خوب میشه ان‌شاءاله. بعد اگر دیدی تأثیر نداره، ببرش پیش متخصص طب سنتی. 

کجای اردبیل هستی؟

دخترم غذای دیگه جز برنج خالی نمیخوره نه گوشت نه میوه نه سالاد هیچی فقط برنج که اونم با کره و شیر کته میکنم حداقل یکم مقوی باشه انقد نگران حال بچمونیم که نمیدونم چطوری بیان کنم فقط التماس میکنم هرکی میدونه کدوم دکتر برم جواب میگیرم بگه