2777
2789
عنوان

شوهره روانی

758 بازدید | 37 پست

به خدا خسته شدم شوهرم یه روانیه ب تمام معناس.چند وقته پیش سره یه موضوعه کوچیک یه تیکه از موهای پسر مو کند.دوباره دیشب هم با کمربند زد تو صورتش پسرم فقط ۶سالشه دارم ب جدایی فک میکنم اما از بعدش میترسم حمایته خانوادمم ندارم واقعن نمیدونم چ کنم یه پرونده ی کودک آزاری هم تو اورژانس اجتماعی داره 

وا گناه اون بچه چیه نزار دیگه بزنه

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

وااای می‌دونستی روانیه چراازش بچه دارشدی😐😰

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو بچه چ گناهی داره توام هر جور شده مستقل شو بچتون بردار برو فقط

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اگ بتونی مهریه بگیری ایندتم تضمین میشه بهارازاینه ک بایه روانی زندگی کنی

مهریه گرفتن مگه ب این راحتیه!اونم ازی روانی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مهریه گرفتن مگه ب این راحتیه!اونم ازی روانی

ادم مهریه هم نگیره بندازتش زندان این عوضیو

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍